Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Castellare di Tonda består af 12 renoverede gårde, som har mellem 4 og 10 lejligheder, der alle ligger ugenert, hver med med egen pool, på et 280 hektar stort landområde. Centralt i området finder man desuden en restaurant, butik og bar, hvor man kan spise morgenmad, spise eller købe ind til frokost og nyde en god middag til aften. Stedet råder desuden over et lille, velfungerende spacenter, en golføvebane, et ridecenter, en fiskesø og vinproduktion af Chianti D.O.C.G.

Lejlighederne er fordelt på 12 landhuse med hver sin pool. Der er en børnepool ved flere af standard lejlighederne, men ikke ved superior lejlighederne. De enkelte lejligheder er pænt indrettede i den rustikke toscanske stil med mulighed for aircondition (superior), opvaskemaskine (superior) og parkering ved huset. Gratis wi-fi internet (bedst tæt på receptionen og udenfor de enkelte huse). Castellare di Tonda er det perfekte sted for en ferie med børn med masser aktiviteter for både små ( f.eks. børneklub og børnepool ved standardlejligheder) og store (f.eks. spabehandling, vinsmagning eller kokkeskole). 

Ved hvert landhus og ved receptionen er der opsat elladestandere (type 2 / 4,6 kw), hvor man kan oplade elbilen mod tillæg.

Montaione ligger i kort kørselsafstand fra Tonda, ligesom byer som Volterra, Pisa (55 km), Siena (58 km), Firenze (56 km), San Gimignano (20 km) er oplagte udflugtsmål. Middelhavet ligger 65 km fra Tonda. 

OBS opredningerne er anbefalet for børn under 12 år, f.eks. ved treværelses 4 + 2 lejlighederne, kan man bo 4 voksne + 2 børn under 12 år.

Toværelses Classic 2 + 2 lejlighederne er indrettet med en opholds/spisestue med sovesofa (til børn under 12 år mod tillæg), et dobbeltværelse, køkken, badeværelse med bruser, tv, dvd, privat udeområde med bord og stole.

 

Billederne er generelle og lejlighedernes indretning kan variere i indretning, møbler og farver.


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Kaffemaskine
Vaskeri *
Tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer
Husdyr tilladt
Slutrengøring inkluderet

Vis alle 13 faciliteter
* fællesfaciliteter

Tonda - Toværelses Classic 2 + 2, Toscana

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
m² ,
Pool
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.