Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casale al Sasso er et charmerende landhus til 7 personer med privat pool i kort afstand fra det historiske centrum i Lucca i det nordlige Toscana. Huset er en del af en større landejendom med produktion af bl.a. olie og vin, som kan købes på stedet.

Det gamle stenhus er renoveret med et klart øje for de toscanske traditioner med mange fine detaljer. Casale al Sasso er bygget på en skråning i tre plan og huset er meget velegnet til to familier, som rejser sammen, da soverummene ligger i to forskellige plan med fællesarealerne i midterste plan. Huset er til 7 personer og der er mulighed for ekstra seng mod tillæg. 

Huset ligger smukt i en olivenlund med en storslået udsigt over bakkerne over Lucca og er omgivet af en velplejet have med flere gode terrasser (heraf en overdækket). Der er en smuk beplantning og en stor privat swimmingpool (10 m x 4 m, dybde 1,20 m). Casale al Sasso er en del af en økologisk gård, som producerer olivenolie af høj kvalitet, som alt kan kan købes på stedet. Gården producerer desuden vin og har også opdræt af det fritgående toscanske svin, "Cinta Senese (DOP)". Vejen foran huset fører kun til enkelte andre huse og er ikke gennemgående, så der ånder fred og ro omkring huset.

Centrum af Lucca ligger i kort køreafstand (7 km) og området omkring Casale al Sasso indbyder til gåture, vandreture eller udflugter i bakkerne på mountainbike. Pisa ligger 17 km væk, mens strandene ved Middelhavet (Viareggio og Forte dei Marmi) kan nås på en ½ time. Trods nærheden til Lucca er et område som Garfagnana med fine muligheder for trekking i bjergene også et muligt udflugsmål.

Mulighed for besøg på vingårde og smagning af olivenolie i området.

Der kan arrangeres kokkekursus for børn på ejendommen, ligesom man kan få en chef til at komme og tilberede en toskansk middag (på forespørgsel mod tillæg).

Indgang gennem en en jernport privat adgang til ferieboligen:

Indgang i stueetagen: Lille køkken med komfur, køleskab, bord, stole, 1 soveværelse med 1 køjeseng, 1 soveværelse med dobbeltseng med et rum med 2 lænestole og et lille bord, 1 badeværelse med rummelig bruser, toilet, bidet.

1. sal (også stueetagen, da grunden ligger på terrasser): 1 rummelig stue med 2 sofaer og lænestole, ovn (pillefyr), spisebord, SAT-tv, WiFi, højstol, udgang ud til verandaen og poolområdet. Stort udendørs område, udstyret med bord, stole, parasol til udendørs spisning, større køkken med komfur, lille bord, elektrisk ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, filterkaffemaskine, mikrobølgeovn, 1 badeværelse med kar, bidet, toilet.

2. sal (trappen kan lukkes af med børnesikring): 1 soveværelse med dobbeltseng, sofa, vinduer går på 3 sider med flot udsigt, 1 badeværelse med bruser, toilet, bidet, 1 enkelt soveværelse med store panoramadøre (med gardiner ) og udsigt til haven og olivenlunden, herfra adgang til bagsiden af haven.

Fra salonen på 1. sal i en vinduesdør udgang på et udendørs område med bord og sofa, 4 liggestole, direkte adgang til poolområdet.

Nydeligt møblement i landlig, rustik stil, pastelfarver og romantiske detaljer i "lurvet" stil. Vaskemaskine.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Casale al Sasso, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
200 m² ,
Pool 10 m x 4 meter
( åben fra 16/5 til 24/9 )
27 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.