Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Karakteristisk landhus fra Toscana med flot pool og enestående udsigt over dalen og Monte Amiata bjerget i det sydlige Toscana. Casa Vallocchie ligger roligt, men en kort køretur bringer en til gode restauranter, små middelalderbyer og flere vingårde.

Casa Vallocchie er et flot renoveret landhus, som er indrettet i en rustik toskansk stil og både det ydre og indre af huset er sat i stand med respekt for den traditionelle arkitektur og materialer. Ved indretningen er der brugt mange antikke møbler.  

Ejerene af Casa Vallocchie har egen produktion af (god) vin og har en butik med lokale specialiteter i den nærliggende by, Cetona, hvor man er velkommen til at komme og smage produkterne. 

Huset ligger i rolige og landlige omgivelser omgivet af marker, olivenlunde og vinmarker i en del af Toscana, hvor antallet af turister er begrænset. Nærmeste restauranter finder man i den lille by, Castiglioncello di Trinoro (2,3 km) eller La Foce (4,5 km) Små udflugter kan foretages i det sydlige Toscana med Spabyen Chianciano Terme kun 9 km fra huset, den hyggelige vinby, Montepulciano (14 km), og renæssancebyen, Pienza (20 km), indenfor kort køreafstand. Siena (68 km) og Firenze (130 km) kan nås på en dagstur, ligesom Umbrien ikke ligger langt fra huset.

 

Fritliggende landhus med 8 sengepladser. På første sal stue med pejs, køkken med opvaskemaskine, tre soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser med bruser. I stueetagen et dobbeltværelse med egen indgang. Garage.

Inkluderet i lejemålet:

Linned og håndklæder (ugentlig skift).
Forbrug af gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 17 faciliteter

Casa Vallocchie,
Toscana - Sarteano

4 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
400 m²
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt