Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Karakteristisk landhus fra Toscana med flot pool og enestående udsigt over dalen og Monte Amiata bjerget i det sydlige Toscana. Casa Vallocchie ligger roligt, men en kort tur bringer en til gode restauranter, små middelalderbyer og gode vingårde.

Casa Vallocchie er et flot renoveret landhus, som er indrettet i en rustik toskansk stil og både det ydre og indre af huset er sat i stand med respekt for den traditionelle arkitektur og materialer. Ved indretningen er der brugt mange antikke møbler.  

Ejerene af Casa Vallocchie har egen produktion af (god) vin og har en butik med lokale specialiteter i den nærliggende by, Cetona, hvor man er velkommen til at komme og smage produkterne. 

Huset ligger i rolige og landlige omgivelser omgivet af marker, olivenlunde og vinmarker i en del af Toscana, hvor antallet af turister er begrænset. Nærmeste restauranter finder man i den lille by, Castiglioncello di Trinoro (2,3 km) eller La Foce (4,5 km) Små udflugter kan foretages i det sydlige Toscana med Spabyen Chianciano Terme kun 9 km fra huset, den hyggelige vinby, Montepulciano (14 km), og renæssancebyen, Pienza (20 km), indenfor kort køreafstand. Siena (68 km) og Firenze (130 km) kan nås på en dagstur, ligesom Umbrien ikke ligger langt fra huset.

 

Fritliggende landhus med 8 sengepladser. På første sal stue med pejs, køkken med opvaskemaskine, tre soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser med bruser. I stueetagen et dobbeltværelse med egen indgang. Garage.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 17 faciliteter

Casa Vallocchie, Toscana

4 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
400 m² ,
Pool 14 x 7 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.