Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Velholdt, traditionelt, toscansk landhus med stor privat pool i de skovklædte bakker i naturparken i de Apuanske Alper i det nordlige Toscana.

Casa Sella er et enkelt og smagfuldt indrettet landhus, som er holdt i den lokale stil med terracotta-gulve og trælofter. Huset har en dejlig en overdækket terrasse samt en have med en store saltvandsrensede pool (10 x 3,50 m., dybde 170/40 cm., åben 01.05-30.09).

Huset ligger naturskønt i 600 meters højde med en flot panorama-udsigt over de omgivende bakker. Området indbyder til vandre-, klatreture og udflugter på mountainbike. Der er ligeledes gode muligheder for at tage på ture i det nordlige Toscana til de historiske byer Pisa (49 km), Lucca (27 km) og Firenze (98 km), ligesom havet ligger 40 km fra huset. I den nærliggende landsby, Pescaglia (3,5 km), er der mulighed for indkøb og der ligger ligeledes et par restauranter i området ca. 2-3 km fra Casa Sella. Nærmeste købmand ligger 1 km fra huset.

OBS vandet i huset anbefales kun til madlavning og vask, og drikkevand skal derfor medbringes.

Vejen op til huset er belagt med cement, men lidt stejl.

Beskrivelse af boligen

Fritliggende hus i et plan på 80 m² med 4+2 sengepladser

Stor overdækket terrasse, entre og opholdsstue med dobbelt sovesofa og satellit-tv, køkkenhjørne med mikroovn, og opvaskemaskine, spiseafdeling, badeværelse med bruser, et dobbelt værelse og et værelse med to senge.

Lille anneks med vaskemaskine og strygebræt


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 19 faciliteter

Casa Sella, Toscana

2 soveværelser,
6 personer,
1 badeværelse,
80 m² ,
Pool 10 x 3,5 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.