Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Velholdt, traditionelt, toscansk landhus med stor privat pool i de skovklædte bakker i naturparken i de Apuanske Alper i det nordlige Toscana.

Casa Sella er et enkelt og smagfuldt indrettet landhus, som er holdt i den lokale stil med terracotta-gulve og trælofter. Huset har en dejlig en overdækket terrasse samt en have med en store saltvandsrensede pool (10 x 3,50 m., dybde 170/40 cm., åben 01.05-30.09).

Huset ligger naturskønt i 600 meters højde med en flot panorama-udsigt over de omgivende bakker. Området indbyder til vandre-, klatreture og udflugter på mountainbike. Der er ligeledes gode muligheder for at tage på ture i det nordlige Toscana til de historiske byer Pisa (49 km), Lucca (27 km) og Firenze (98 km), ligesom havet ligger 40 km fra huset. I den nærliggende landsby, Pescaglia (3,5 km), er der mulighed for indkøb og der ligger ligeledes et par restauranter i området ca. 2-3 km fra Casa Sella. Nærmeste købmand ligger 1 km fra huset.

OBS vandet i huset anbefales kun til madlavning og vask, og drikkevand skal derfor medbringes.

Vejen op til huset er belagt med cement, men lidt stejl.

Beskrivelse af boligen

Fritliggende hus i et plan på 80 m² med 4+2 sengepladser

Stor overdækket terrasse, entre og opholdsstue med dobbelt sovesofa og satellit-tv, køkkenhjørne med mikroovn, og opvaskemaskine, spiseafdeling, badeværelse med bruser, et dobbelt værelse og et værelse med to senge.

Lille anneks med vaskemaskine og strygebræt

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Slutrengøring
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv

Vis alle 19 faciliteter

Casa Sella,
Toscana - Pescaglia

2 soveværelser,
6 personer,
1 badeværelse,
80 m²
Pool 10 x 3,5 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt