Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa dello Scoiattolo er en familievilla med privat pool og aircondition til 7 personer tæt på den charmerende, oprindeligt etruskiske by, Cortona i Arezzo-provinsen i Toscana i det centrale Italien ca. 100 km syd for Firenze.

Villa dello Scoiattolo ligger højt i det bakkede landskab (ca. 700 m.o.h.) med en storslået udsigt over landskabet omgivet af store gamle træer, der giver god skygge. I den velplejede have i et niveau under huset ligger den store swimmingpool (9,0 x 4,5 meter) omgivet af en græsplæne. Rundt om huset er der flere gode steder at sidde og nyde måltiderne udendørs.

Indretningen i huset er klassisk toscansk med loftsbjælker fritlagt og terracotta-gulve. Trods det landlige udtryk har huset aircondition(i soveværelser og stue), wifi internet, vaskemaskine og opvaskemaskine. Huset er pænt og enkelt møbleret. 

Beliggenheden tæt på Cortona giver en god mulighed for at udforske den spændende, historiske by, med mange gode restauranter, caféer, museer og indkøb, ligesom provinshovedstaden, Arezzo er et oplagt besøgsmål. Trasimeno-søen (20 km) ligger ligeledes i kort afstand fra villaen og et besøg i Umbrien er også en mulighed, hvor de to vigtige byer, Assisi og Perugia (49 km) er et must at besøge. Der er flere gode vingårde i området og Chianti-distriktet ligger også indenfor rækkkevidde sammen med de to kendte vinbyer, Montepulciano (35 km) og Montalcino (66 km). 

Beskrivelse af boligen
Casa dello Scoiattolo er en fritliggende villa i to plan til 7 personer.

I stueetagen finder man en opholdsafdelingen, der består af en stor stue og et køkken samt tre soveværelser: Et soveværelse med en 1½ mandsseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og badeværelse. Fra stuen går en trappe op til første sal, hvor der er et soveværelse med en dobbeltseng og panoramaudsigt over landskabet og husets andet badeværelse. Huset har plads til 7 personer + et barn under 2 år (mulighed for at leje en barneseng - på forespørgsel). Ved ophold i 14 dage vil der lørdag blive leveret rent sengetøj og håndklæder. Det vil i den forbindelse være muligt at bestille ekstra rengøring, som inkluderer redning af senge (mod tillæg - bestilles ved ankomsten).

Det sidste stykke vej op til huset er smal og stejl, så det skal køres i roligt tempo. Privat parkering på grunden.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Forbrug af gas (køkken) og vand 
Wifi-internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Espressomaskine
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 16 faciliteter

Casa dello Scoiattolo,
Toscana - Cortona

4 soveværelser,
7 personer,
2 badeværelser,
Pool 9 x 4,5 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt