Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret landvilla med aircondition og privat pool i Mugello-området lige nord for Firenze i det nordlige Toscana. Casa Marcoiano ligger midt i et bakket landskab ca. 450 m.o.h. i en indhegnet have med stor pool og en overdækket loggia til udendørs spisning med trækulsovn og grill.

Casa Marcoiano er i to etager med en pæn indretning med en blanding af nye og antikke møbler, hvor den rustikke toscanske stil er bevaret ved renoveringen af huset uden at gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder som aircondition i alle rum, wifi-internet, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er privat parkering på grunden.

Huset ligger 3,5 km. fra landsbyen "Galliano" (Coop, bar, pizzeria og en restaurant) og det omgivende landskab er et godt udgangspunkt for vandreture, udflugter på mountainbike eller ridning.  

Afstanden til Fienze er 37 km, mindre byer med indkøb og gode spisesteder som Borgo San Lorenzo, Vicchio og Scarperia ligger i kort køreafstand fra huset. Ønsker man at shoppe det nyeste indenfor italiensk og international mode så ligger det berømte "Barberino Designer Outlet"  kun 17 km fra huset (over 100 mærkevarebutikker). Badesøen Bilancino (kano, sejlads, windsurfing) ligger ligeledes i kort afstand og kun 9 km fra huset finder man den kendte "Poggio dei Medici Golf Club". Bologna ligger ligeledes indenfor en times kørsel (66 km)

Beskrivelse af boligen
Casa Marcoiano er en fritliggende villa i to plan:

I stueetagen: stor stue med fransk sovesofa, pejs og satellit-tv; smukt køkken med fire kogeplader, ovn, køleskab, fryser, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine; 1 badeværelse med bruser og vaskemaskine (WC/bidet).

På første sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge; 1 soveværelse med en enkeltseng; 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet).

Inkluderet i lejeprisen
Sengelinned og håndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af gas og vand
Wifi-internet
Barneseng og højstol


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 19 faciliteter

Casa Marcoiano,
Toscana - Marcoiano

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
100 m²
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt