Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Renoveret landvilla med aircondition og privat pool i Mugello-området lige nord for Firenze i det nordlige Toscana. Casa Marcoiano ligger midt i et bakket landskab ca. 450 m.o.h. i en indhegnet have med stor pool og en overdækket loggia til udendørs spisning med trækulsovn og grill.

Casa Marcoiano er i to etager med en pæn indretning med en blanding af nye og antikke møbler, hvor den rustikke toscanske stil er bevaret ved renoveringen af huset uden at gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder som aircondition i alle rum, wifi-internet, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er privat parkering på grunden.

Huset ligger 3,5 km. fra landsbyen "Galliano" (Coop, bar, pizzeria og en restaurant) og det omgivende landskab er et godt udgangspunkt for vandreture, udflugter på mountainbike eller ridning.  

Afstanden til Fienze er 37 km, mindre byer med indkøb og gode spisesteder som Borgo San Lorenzo, Vicchio og Scarperia ligger i kort køreafstand fra huset. Ønsker man at shoppe det nyeste indenfor italiensk og international mode så ligger det berømte "Barberino Designer Outlet"  kun 17 km fra huset (over 100 mærkevarebutikker). Badesøen Bilancino (kano, sejlads, windsurfing) ligger ligeledes i kort afstand og kun 9 km fra huset finder man den kendte "Poggio dei Medici Golf Club". Bologna ligger ligeledes indenfor en times kørsel (66 km)

Casa Marcoiano er en fritliggende villa i to plan:

I stueetagen: stor stue med fransk sovesofa, pejs og satellit-tv; smukt køkken med fire kogeplader, ovn, køleskab, fryser, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine; 1 badeværelse med bruser og vaskemaskine (WC/bidet).

På første sal: 2 soveværelser med dobbeltsenge; 1 soveværelse med en enkeltseng; 1 badeværelse med bruser (toilet / bidet).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Kaffemaskine
Opvaskemaskine

Vis alle 19 faciliteter

Casa Marcoiano, Toscana

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
100 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.