Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Dejligt lille landhus med privat pool til 8 personer i det sydlige Toscana. Casa Isabella ligger i naturskønne, landlige omgivelser mellem de to byer, Celle sul Rigo (5 km) og Radicofani med flere restauranter, barer og en købmand. Poolen kan overdækkes, så den også kan anvendes i f.eks. efterårsferien.

Casa Isabella er et pænt renoveret, traditionelt landhus med pool til 6 + 2 personer i det sydlige Toscana. Huset er i to etager og er smagfuldt indrettet i en personlig, rustik og landlig toscansk stil. Huset er gennemført renoveret, hvor de oprindelige materialer træder frem mange steder i huset. Fra den store terrasse skuer man ud over den store pool, som kan overdækkes og derfor også vil kunne bruges udenfor sæsonen. 

Casa Isabella ligger godt for besøg i de små middelalderbyer i området, Spa-byen, San Casciano dei Bagni (10 km), vinbyerne Montepulciano (35 km) og Montalcino (48 km), ligesom det vil være muligt at tage en tur ind i Umbrien og det nordlige Lazio.

Casa Isabella er et fritliggende landhus i to plan med 6 + 2 sengepladser

I stueplanet en opholdsstue med dobbelt sovesofa, tv og musikanlæg, et dobbeltværelse med udgang til have, et lille køkken med vaskemaskine og et badeværelse med bruser.

På førstesalen en opholdsstue med pejs, stort køkken med ovn, opvaskemaskine og mikroovn, to dobbeltværelser, et badeværelse med kar samt et mindre badeværelse med bruser ude på trappen.

Langs grunden går en mindre, ikke særlig trafikeret, lokalvej, som forbinder de to små byer Celle sul Rigo og Radicofani.

Inkluderet i lejeprisen:

Linned og håndklæder inkluderet (ugentlig skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug)
Slutrengøring


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Casa Isabella,
Toscana - Radicofani

3 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
160 m²
Pool 6 x 12 meter
( åben fra 1/5 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt