Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Traditionelt landhus i sten med privat pool i udkanten af den lille by, Fiano, i bakkerne (ca. 450 meter over havet) nord for Lucca i det nordlige Toscana.

Casa Grumo er det ideelle hus for familien, som ønsker en ferie i landlige omgivelser med udsigt, men samtidig med mulighed for at gå ned på den lokale restaurant og spise eller have den lokale købmand indenfor kort rækkevidde, hvor også en tur til Lucca eller en af strandene ved Middelhavet er en mulighed (26 km). 

Casa Grumo er et lille og pænt renoveret stenhus i den typiske toscanske stil, hvor de oprindelige elementer er bevaret. Indretningen er personlig og hyggelig med møbler af god kvalitet. Huset råder over en stor, indhegnet have på 3000 kvadratmeter med en god terrasse med grill og en stor pool  (ca. 5 x 10 meter –  1.40 m dyb). Fra huset og haven er der en flot udsigt over landskabet. Casa Grumo er en del af en større landejendom.

Udover besøg i Lucca (15 km ) og ved havet, er der mulighed for udflugter til Firenze (90 km), Pisa (36 km), Livorno, ligesom en vandretur i de Apuanske Alper, en smagning på en vingård eller et besøg i den flotte drypstenshule, Grotta del Vento, kan komme på programmet.

Casa Grumo er et fritliggende landhus med stor indhegnet have

Entre og opholdsstue med en enkelt sovesofa. Bryggers med vaskemaskine, køkken med ovn, køl/frys, pejs, samt et badeværelse med bruser.

Første sal med 2 dobbeltværelser og et lille enkeltværelse  (skrå vægge). Badeværelse med bruser. Ved 3 + 1 personer vil et dobbeltværelse være lukket af.

Parkering ved huset. Mindre husdyr kan medbringes (på forespørgsel mod tillæg).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Kaffemaskine
Elkedel
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Casa Grumo,
Toscana - Loppeglia

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
110 m²
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
26 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt