Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Traditionelt landhus i sten med privat pool i udkanten af den lille by, Fiano, i bakkerne (ca. 450 meter over havet) nord for Lucca i det nordlige Toscana.

Casa Grumo er det ideelle hus for familien, som ønsker en ferie i landlige omgivelser med udsigt, men samtidig med mulighed for at gå ned på den lokale restaurant og spise eller have den lokale købmand indenfor kort rækkevidde, hvor også en tur til Lucca eller en af strandene ved Middelhavet er en mulighed (26 km). 

Casa Grumo er et lille og pænt renoveret stenhus i den typiske toscanske stil, hvor de oprindelige elementer er bevaret. Indretningen er personlig og hyggelig med møbler af god kvalitet. Huset råder over en stor, indhegnet have på 3000 kvadratmeter med en god terrasse med grill og en stor pool  (ca. 5 x 10 meter –  1.40 m dyb). Fra huset og haven er der en flot udsigt over landskabet. Casa Grumo er en del af en større landejendom.

Udover besøg i Lucca (15 km ) og ved havet, er der mulighed for udflugter til Firenze (90 km), Pisa (36 km), Livorno, ligesom en vandretur i de Apuanske Alper, en smagning på en vingård eller et besøg i den flotte drypstenshule, Grotta del Vento, kan komme på programmet.

Casa Grumo er et fritliggende landhus med stor indhegnet have

Entre og opholdsstue med en enkelt sovesofa. Bryggers med vaskemaskine, køkken med ovn, køl/frys, pejs, samt et badeværelse med bruser.

Første sal med 2 dobbeltværelser og et lille enkeltværelse  (skrå vægge). Badeværelse med bruser. Ved 3 + 1 personer vil et dobbeltværelse være lukket af.

Parkering ved huset. Mindre husdyr kan medbringes (på forespørgsel mod tillæg).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Kaffemaskine
Elkedel
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Casa Grumo, Toscana

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
110 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )
26 km fra havet


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.