Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende byhus I landlige omgivelser med privat (opvarmet) pool og aircondition i gangafstand fra den lille middelalderby, Lari, i det nordlige Toscana ikke langt fra Pisa og Middelhavet.

Casa Colle er et fint nyrenoveret hus, som, trods det, at det ligger i en lille samling af huse (borgo), har en rolig beliggenhed med en flot udsigt over det grønne bakkede toskanske landskab i det nord-vestlige Toscana. Huset er istandsat for nylig og ejeren har gjort meget ud af at skabe en hyggelig atmosfære med mange små detaljer såsom det lille landkøkken med direkte udgang til haven, trappe i marmor og gulve i klinker samt de typiske bjælkelofter og trægulve i soveværelserne. 

Haven indbyder til at sidde ude og nyde de varme aftener under den store overdækkede pergola. I haven, som er bygget i terrasser med mange planter, finder man desuden en muret grill og en privat pool på 5,2 x 2,5 meter (140 cm dyb, bønneformet), hvorfra man har en storslået udsigt over landskabet. 

Den lille by, Lari, ligger i gangafstand fra huset, så der er ikke langt til købmand og restauranter (1,3 km). De kendte byer Firenze (70 km), Pisa (30 km), Livorno (35 km) og Lucca (40 km) kan let nås i bil, ligesom sandstrandene ved Middelhavet ligger 35 - 40 km fra Casa Colle. 

Casa Colle er generelt smagfuldt indrettet med køkken i landlig stil, pænt møblement, og fint renoveret med bjælkelofter, terrakotta klinkegulve og parket på værelserne. I stuen er der en dobbelt sovesofa , lænestol, satellit- tv, dvd - afspiller, spisestue med bord og udgang til haven, køkken / spisestue med komfur ( 4 brændere ), ovn, køleskab / fryser, mikroovn. Gæstetoilet med wc , bidet, håndvask. Marmortrappe til 1. sal hvor man finder et soveværelse, udgang til balkon med udsigt til de omkringliggende bakker, et soveværelse, indbygget klædeskab i korridoren, vaskemaskine, et badeværelse med bruser, wc, bidet, håndvask, et dobbeltværelse med en en-suite badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Vaskemaskine
Strygejern

Vis alle 17 faciliteter

Casa Colle, Toscana

3 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
120 m² ,
Pool 5,2 x 2,5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med pool eller en lejlighed på en agriturismo i Toscana, er det nok det nærmeste du kommer den perfekte ferie: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer med bønner, pasta, vildsvin og kanin, verdenskendte vine som Chianti, Brunello og Sassicaia, middelalderbyer med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyer, berømte kunstnere og varme kilder, Gucci, guld og outlets, og ikke mindst, langstrakte sandstrande.