Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende byhus I landlige omgivelser med privat (opvarmet) pool og aircondition i gangafstand fra den lille middelalderby, Lari, i det nordlige Toscana ikke langt fra Pisa og Middelhavet.

Casa Colle er et fint nyrenoveret hus, som, trods det, at det ligger i en lille samling af huse (borgo), har en rolig beliggenhed med en flot udsigt over det grønne bakkede toskanske landskab i det nord-vestlige Toscana. Huset er istandsat for nylig og ejeren har gjort meget ud af at skabe en hyggelig atmosfære med mange små detaljer såsom det lille landkøkken med direkte udgang til haven, trappe i marmor og gulve i klinker samt de typiske bjælkelofter og trægulve i soveværelserne. 

Haven indbyder til at sidde ude og nyde de varme aftener under den store overdækkede pergola. I haven, som er bygget i terrasser med mange planter, finder man desuden en muret grill og en privat pool på 5,2 x 2,5 meter (140 cm dyb, bønneformet), hvorfra man har en storslået udsigt over landskabet. 

Den lille by, Lari, ligger i gangafstand fra huset, så der er ikke langt til købmand og restauranter (1,3 km). De kendte byer Firenze (70 km), Pisa (30 km), Livorno (35 km) og Lucca (40 km) kan let nås i bil, ligesom sandstrandene ved Middelhavet ligger 35 - 40 km fra Casa Colle. 

 

Beskrivelse af boligens indretning
Casa Colle er generelt smagfuldt indrettet med køkken i landlig stil, pænt møblement, og fint renoveret med bjælkelofter, terrakotta klinkegulve og parket på værelserne. I stuen er der en dobbelt sovesofa , lænestol, satellit- tv, dvd - afspiller, spisestue med bord og udgang til haven, køkken / spisestue med komfur ( 4 brændere ), ovn, køleskab / fryser, mikroovn. Gæstetoilet med wc , bidet, håndvask. Marmortrappe til 1. sal hvor man finder et soveværelse, udgang til balkon med udsigt til de omkringliggende bakker, et soveværelse, indbygget klædeskab i korridoren, vaskemaskine, et badeværelse med bruser, wc, bidet, håndvask, et dobbeltværelse med en en-suite badeværelse med bruser, toilet, bidet, håndvask. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Casa Colle,
Toscana - Lari

3 soveværelser,
8 personer,
2 badeværelser,
120 m²
Pool 5,2 x 2,5 meter
( åben fra 7/5 til 24/9 )


Boligens beliggenhed

Toscana

Lejer du en villa med privat pool eller en lejlighed på en vingård i Toscana har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien. På den traditionelle vingård ved poolen er der mulighed for at møde andre familier og samtidig være omgivet af vinmarker og mulighed for at smage de kendte vine. Toscana har vingårde og private villaer i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det mere enkle. Alle villaer og landsteder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder i Toscana.

Toscana har det hele: Landlig idyl, stenhuse med cypress-alléer, gule solsikkemarker, langstrakte sandstrande ved Middelhavet, middelalderbyerne San Gimignano, Volterra og Lucca med smalle stræder og hyggelige pladser, Firenzes renæssancepaladser, spabyerne Bagno Vignoni, San Casciano dei Bagni og Montecatini med de varme kilder.

Toscana er ikke mindst kendt for et traditionelt køkken baseret på lokale råvarer: bønner, pasta og Chianina-kvæg, vildtretter med vildsvin og kanin, som kan nydes med de verdenskendte vine Chianti, Brunello og Sassicaia. Skal der shoppes har Toscana nogle af de flotteste designer-outlets med alt fra Versace, D&G til Gucci.

En ting kan man dog være sikker på at møde i Toscana: En meget imødekommende lokalbefolkning.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk.

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt