Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor moderne villa på med pool i gangafstand fra sandstrand og naturreservatet, Vendicari på den sydøstlige del af Sicilien. Villa Vendicari er yderst velegnet til flere familier eller generationsturen.

Villa Vendicari er en stor nyopført villa med plads til 14 personer i tre plan, som er har et køkken på hvert plan. Villaen er smagfuldt indrettet med al moderne komfort og har flere terrasser med udsigt til hav og naturpark, samt en velholdt have med en god, børnevenlig, pool (bønneformet 10 x 5 meter, dybde 0,60- 1,80 m).

Villa'en har en helt enestående placering ved indgangen til det unikke naturreservat, Vendicari, og ligger samtidig kun 450 meter fra en flot sandstrand. Indenfor to kilometer ligger et par restauranter (åbent i sommerhalvåret) og 5 km fra huset ligger det lille charmerende fiskerleje, Marzamemi, med mange restauranter og butikker. Kører man lidt længere finder man de spændende barok-byer, Noto (17 km) og Ragusa (70 km), ligesom Siracusa (40 km) kan besøges på en eftermiddagstur. Etna (115 km), Catania (95 km) og Taormina (110 km) er ligeledes interessante udflugtsmål for en lidt længere tur.

Der vil midt på ugen være et par timers let rengøring. Mulighed for at få en buffet ved ankomsten eller en kok til at stå for maden i løbet af ugen. 

Villaen kan lejes udenfor højsæsonen til 10 personer til en reduceret pris, hvor den øverste etage lukkes af.

Beskrivelse af boligen
Stueplan: entré, stue med pejs, spisestue, køkken, 1 badeværelse med bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge med en-suite brusebad .

Første sal (også adgang udefra): stue med terrasse, køkken, 1 dobbeltværelse med balkon, 1 dobbeltværelse med balkon, 1 badeværelse med bruser.

Anden sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebad og terrasse, 1 dobbeltværelse med en-suite brusebad, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med kar, tekøkken. Etagen lukkes af ved 1-10 personer. 

Ønskes hele villaen lejet bedes du angive f.eks. 11 personer ved bestillingen.

Inkluderet i lejemålet
Linned og håndklæder (skift midtue)
Forbrug af gas, vand og el (indtil 300 kWh)
Poolhåndklæder (ugentligt skift)
Let daglig rengøring (2 timer)
Slutrengøring
Barneseng
Wifi-internet
Kurv med morgemadsprodukter (italiensk standard)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Vendicari,
Sicilien - Noto

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
300 m²
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.45 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt