Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor moderne villa på med pool i gangafstand fra sandstrand og naturreservatet, Vendicari på den sydøstlige del af Sicilien. Villa Vendicari er yderst velegnet til flere familier eller generationsturen.

Villa Vendicari er en stor nyopført villa med plads til 14 personer i tre plan, som er har et køkken på hvert plan. Villaen er smagfuldt indrettet med al moderne komfort og har flere terrasser med udsigt til hav og naturpark, samt en velholdt have med en god, børnevenlig, pool (10 x 5 meter).

Villa'en har en helt enestående placering ved indgangen til det unikke naturreservat, Vendicari, og ligger samtidig kun 450 meter fra en flot sandstrand. Indenfor to kilometer ligger et par restauranter (åbent i sommerhalvåret) og 5 km fra huset ligger det lille charmerende fiskerleje, Marzamemi, med mange restauranter og butikker. Kører man lidt længere finder man de spændende barok-byer, Noto (17 km) og Ragusa (70 km), ligesom Siracusa (40 km) kan besøges på en eftermiddagstur. Etna (115 km), Catania (95 km) og Taormina (110 km) er ligeledes interessante udflugtsmål for en lidt længere tur.

Der vil midt på ugen være et par timers let rengøring. Mulighed for at få en buffet ved ankomsten eller en kok til at stå for maden i løbet af ugen. 

Villaen kan lejes udenfor højsæsonen til 10 personer til en reduceret pris, hvor den øverste etage lukkes af.

Stueplan: entré, stue med pejs, spisestue, køkken, 1 badeværelse med bruser, 2 soveværelser med dobbeltsenge med en-suite brusebad .

Første sal (også adgang udefra): stue med terrasse, køkken, 1 dobbeltværelse med balkon, 1 dobbeltværelse med balkon, 1 badeværelse med bruser.

Anden sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebad og terrasse, 1 dobbeltværelse med en-suite brusebad, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 badeværelse med kar, tekøkken


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Vendicari, Sicilien

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
300 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.45 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.