Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Tangi er en elegant villa til 8 - 9 personer med flot stor pool, aircondition og enestående vue over bakkerne i området øst for Trapani på det vestlige Sicilien i kort afstand til strand og by.

Villa Tangi ligger smukt og roligt på en bakketop med en helt uforstyrret panoramaudsigt over det karakteristiske sicilianske landskab. Villaen råder over en fantastisk udsigtsterrasse med god spiseplads og en elegant infinity-pool. Den nybyggede villa er inspireret af den traditionelle arkitektur og indrettet med en smagfuld blanding af familiens antikke møbler og moderne elementer. Villaen har en lille samling af vine, som kan købes på stedet.

Villaen ligger godt for besøg på de kendte strande ved Cornino (15 km), Makari og San Vito Lo Capo (33 km), naturreservatet Riserva dello Zingaro, middelalderbyen Erice (20 km), templerne ved Segesta og Selinunte og ikke mindst de spændende bycentre i Trapani (20 km) og Marsala. Mulighed for en sejltur til de Egadiske øer, ligesom Palermo kun ligger en times kørsel fra huset (100 km).

 

 

Stueetagen: stue med pejs, stue med sovesofa (inkl.), spisestue, køkken, bryggers, 1 dobbeltværelse med lille terrasse, 1 badeværelse med bruser, 1 værelse med dobbeltseng med en-suite brusebad, 1 soveværelse med dobbeltseng og en-suite brusebad.
Første sal: 1 dobbelt / twin værelse med en-suite bad og bruser. Mulighed for en ekstra seng mod tillæg. Mulighed for at få en barneseng stillet til rådighed (på forespørgsel). 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 26 faciliteter

Villa Tangi, Sicilien

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
200 m² ,
Pool 10 x 4,50
( åben fra 1/1 til 31/12 )
15 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.