Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Salinella er en elegant villa med stor pool og aircondition tæt på strand og Trapani i det vestlige Sicilien. Villaen har plads til 10 personer og ligger tæt på vandet og på mange af det vestlige Siciliens store seværdigheder.

Villa Salinella er en lys, moderne villa med store rum både inde og ude. Indretningen er smagfuld med brug af gode materialer og møbler holdt i en elegant blanding af klassisk og moderne. Villaen har alle moderne fornødenheder såsom aircondition (9 anlæg), wifi, musikanlæg, tv med satellitmodtager, opvaskemaskine og vaskemaskine. Lækkert, veludstyret køkken (gammel trækulsovn er til pynt).

Huset råder over en stor have med en stor saltrenset pool (12 x 6 meter) og gode terrasser, hvor man kan sidde ude og grille de lune aftener. I haven er en urtehave til fri afbenyttelse.Der vil være let rengøring og skift af badehåndklæder midtuge.

Villaen ligger centralt for besøg i byerne i det vestlige Sicilien med Marsala og Trapani (7,5 km) i kort afstand fra villaen, mens byer og seværdigheder som Erice (17 km), Segesta, San Vito Lo Capo 44 km), Selinunte og Zingaro er indenfor kort afstand. Naturreservatet, som er et vådområde beskyttet af WWF, ligger i kort afstand fra villaen. Palermo (115 km) og Agrigento (150 km) er også muligheder for en dagstur. Nærmeste klippestrand er i gangafstand fra villaen, mens en kort køretur fører til den nærmeste sandstrand (6,5 km).

Selvom den nærmeste restaurant kun ligger 750 meter fra villaen, er der også mulighed mod tillæg for at få en kok til at komme og stå for maden, hvor man også kan få adgang til en mindre samling af vine. Skulle man ønske sig at få ekstra rengøring, er det også en mulighed.

Beskrivelse af boligen

Stor fritliggende villa til 10 -14 personer på 360 m² med privat pool, terrasse på 200 m² og en have på 3000 m².

Villaen er i et plan og består af  to opholdsstuer, spisestue, køkken, 4 dobbeltværelser med eget badeværelse, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. 

Anneks med to soveværelser og to badeværelser samt et køkkenhjørne og terrasse.

Villaen kan bestilles til hhv. 10 og 14 personer, hvor anneks vil være lukket af ved 10 personer.

Privat pool (med jacuzzihjørne) på 6 x 12 meter -1,20 - 1,40 meter dyb.

Inkluderet i lejeprisen
Linned (ugentligt skift)
Poolhåndklæder (ugentligt skift)
Let miduge-rengøring af køkken, bad og soveværelser med skift af håndklæder
Forbrug af vand og el (indtil 400 kWh)
Wifi-internet
Velkomstbuffet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Salinella,
Sicilien - Paceco

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
360 m²
Pool 12,00 x 6,00 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
0.6 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt