Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Salinella er en elegant villa med stor pool og aircondition tæt på strand og Trapani i det vestlige Sicilien. Villaen har plads til 10 personer og ligger tæt på vandet og på mange af det vestlige Siciliens store seværdigheder.

Villa Salinella er en lys, moderne villa med store rum både inde og ude. Indretningen er smagfuld med brug af gode materialer og møbler holdt i en elegant blanding af klassisk og moderne. Villaen har alle moderne fornødenheder såsom aircondition (9 anlæg), wifi, musikanlæg, tv med satellitmodtager, opvaskemaskine og vaskemaskine. Lækkert, veludstyret køkken (gammel trækulsovn er til pynt).

Huset råder over en stor have med en stor saltrenset pool (12 x 6 meter) og gode terrasser, hvor man kan sidde ude og grille de lune aftener. I haven er en urtehave til fri afbenyttelse.Der vil være let rengøring og skift af badehåndklæder midtuge, ligesom der vil være en kurv med med morgenmadsprodukter til den første morgen (italiensk standard).

Villaen ligger centralt for besøg i byerne i det vestlige Sicilien med Marsala og Trapani (7,5 km) i kort afstand fra villaen, mens byer og seværdigheder som Erice (17 km), Segesta, San Vito Lo Capo 44 km), Selinunte og Zingaro er indenfor kort afstand. Naturreservatet, som er et vådområde beskyttet af WWF, ligger i kort afstand fra villaen. Palermo (115 km) og Agrigento (150 km) er også muligheder for en dagstur. Nærmeste klippestrand er i gangafstand fra villaen, mens en kort køretur fører til den nærmeste sandstrand (6,5 km).

Selvom den nærmeste restaurant kun ligger 750 meter fra villaen, er der også mulighed mod tillæg for at få en kok til at komme og stå for maden, hvor man også kan få adgang til en mindre samling af vine. Skulle man ønske sig at få ekstra rengøring, er det også en mulighed.

Beskrivelse af boligen

Stor fritliggende villa til 10 -14 personer på 360 m² med privat pool, terrasse på 200 m² og en have på 3000 m².

Villaen er i et plan og består af  to opholdsstuer, spisestue, køkken, 4 dobbeltværelser med eget badeværelse, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. 

Anneks med to soveværelser og to badeværelser samt et køkkenhjørne og terrasse.

Villaen kan bestilles til hhv. 10 og 14 personer, hvor anneks vil være lukket af ved 10 personer.

Privat pool (med jacuzzihjørne) på 6 x 12 meter -1,20 - 1,40 meter dyb.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Salinella, Sicilien

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
360 m² ,
Pool 12,00 x 6,00 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
0.6 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.