Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Profumo di Mare er moderne strandvilla i middelhavsstil med privat swimmingpool på strandpromenaden i den lille badeby Cornino, nær Trapani i det vestlige Sicilien.

Villa Profumo di Mare lever helt op til sit navn "duften af havet" med en flot panoramaudsigt ud over havet på Siciliens vestkyst. Området byder på flere gode sandstrande, hvor den første man møder ligger på den anden side af vejen. Orker man ikke gå så langt har villaen en stor pool på 12 x 5 meter. 

Den moderne villa i et plan er smagfuldt indrettet med møber af god kvalitet og er udstyret med alle bekvemmeligheder, såsom aircondition, WI-FI, satellit-tv, vaskemaskine samt en en overdækket terrasse (med sejl), hvor man kan sidde ved et bord ude og grille i de lune sicilianske aftener.

Villaen ligger i den lille badeby, Cornino, hvor man finder den nærmeste restaurant (300 m), mens man skal til Custonaci 3 km fra huset for større indkøb.

Villaen ligger godt til for udflugter i det vestlige Sicilien, hvor man finder det naturreservatet Monte Cofano kun 4 km fra villaen, mens det store Zingaro ligger 25 min i bil fra villaen. Middelalderbyen Erice på bjergtoppen er 17 km fra villaen og de historiske bycentre, Trapani og Marsala, med deres historiske vinkældre og gamle saltsøer med vindmøller kan nås på henholdsvis en ½ og en hel time. De arkæologiske steder i Segesta (40 km), Mothia og Selinunte er også spændende besøgsmål. En sejltur til Egadiske øer er bestemt også en stor oplevelse.

Villaen er i ét plan, som omfatter en entré, en lys stue med pejs, et veludstyret køkken (uden opvaskemaskine), 3  soveværelser og to badeværelser med bruser. Aircondition med fire split enheder i de tre soveværelser og opholdsstuen. Udendørs er der en stor terrasse på 100 kvadratmeter med bord og stole samt en grill. Ved poolen er der liggestole og en udendørs bruser.  Poolhåndklæder.

Der vil være en kurv med morgenmadsprodukter ved ankomsten.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Profumo di Mare, Sicilien

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
110 m² ,
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )
0.05 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.