Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Profumo di Mare er moderne strandvilla i middelhavsstil med privat swimmingpool på strandpromenaden i den lille badeby Cornino, nær Trapani i det vestlige Sicilien.

Villa Profumo di Mare lever helt op til sit navn "duften af havet" med en flot panoramaudsigt ud over havet på Siciliens vestkyst. Området byder på flere gode sandstrande, hvor den første man møder ligger på den anden side af vejen, men foretrækker man at blive hjemme har villaen en stor pool på 12 x 5 meter. 

Den moderne villa i et plan er smagfuldt indrettet med møber af god kvalitet og er udstyret med alle bekvemmeligheder, såsom aircondition, WI-FI, satellit-tv, vaskemaskine samt en en overdækket terrasse (med sejl), hvor man kan sidde ved et bord ude og grille i de lune sicilianske aftener.

Villaen ligger i den lille badeby, Cornino, hvor man finder den nærmeste restaurant (300 m), mens man skal til Custonaci 3 km fra huset for større indkøb.

Villaen ligger godt til for udflugter i det vestlige Sicilien, hvor man finder det naturreservatet Monte Cofano kun 4 km fra villaen, mens det store Zingaro naturreservat ligger 25 min i bil fra villaen. Middelalderbyen Erice på bjergtoppen er 17 km fra villaen og de historiske bycentre, Trapani og Marsala, med deres historiske vinkældre og gamle saltsøer med vindmøller kan nås på henholdsvis en ½ og en hel time. De arkæologiske pmråder i Segesta (40 km), Mothia og Selinunte er også spændende besøgsmål. En sejltur til Egadiske øer er bestemt også en stor oplevelse.

Beskrivelse af boligen
Villaen er i ét plan, som omfatter en entré, en lys stue med pejs, et veludstyret køkken (uden opvaskemaskine), 3  soveværelser og to badeværelser med bruser. Aircondition med fire split enheder i de tre soveværelser og opholdsstuen. Udendørs er der en stor terrasse på 100 kvadratmeter med bord og stole samt en grill. Ved poolen er der liggestole og en udendørs bruser.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder samt poolhåndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af vand, gas og el (normalt forbrug - se tillæg)
Slutrengøring
Vugge
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard) ved ankomsten.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Profumo di Mare,
Sicilien - Custonaci

3 soveværelser,
6 personer,
2 badeværelser,
110 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )
0.05 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt