Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Milo er en yderst smagfuldt indrettet villa til 12 personer med aircondition og swimmingpool (saltvandsrenset) i den lille landsby Milo på skråningerne af vulkanen Etna i det østlige Sicilien, tæt på Catania.

Villaen er oprindeligt et landhus, som er meget elegant renoveret med brug af traditionelle, lokale, materialer som terracotta og lavasten, alt i perfekt harmoni med bygningens historie. Villaen er indrettet i boutique-stil, hvor lokale, antikke, møbler er blandet med moderne elementer, som tilsammen giver det gamle landhus et nyt og spændende liv.

Villaen ligger højt med en enestående udsigt over Middelhavet og er omgivet af en velplejet have med gamle oliventræer og en saltvandsrenset pool (10 x 4 meter / 140 cm dyb) og store terrasser. 

Villa Milo ligger perfekt for en afslappende ferie med en landlig, men ikke isoleret placering kun 800 meter fra den lille by, Milo, med restauranter og indkøb. Villaens placering giver rig mulighed for at udforske Etna Naturparken med dens fascinerende landskaber, de karakteristiske små landsbyer rundt om vulkanen med mulighed for at smage traditionel mad og de gode vine, som dyrkes på vulkanens skråninger. De kendte byer på østkysten som Acireale, Aci Trezza, Aci Castello (20 km), Catania (46 km), Taormina (35 km) og Siracusa (100 km) er alle inden for rækkevidde til en dagstur, ligesom en tur til stranden er en mulighed (10 km).

I lavsæsonen mulighed for at leje huset med rabat til 6 personer, hvor en del af huset lukkes af (værelserne i underetagen). 

Beskrivelse af villaen

Villa i to plan på 300 m² til 12 personer

Stueetagen indeholder en opholdsstue med pejs, et køkken med spiseplads, et badeværelse, et soveværelse med to senge og eget badeværelse, to soveværelser, hvor det ene fører ind til det andet (gennemgang), og et badeværelse med bruser. På samme plan er også et badeværelse med bruser og en én-personers jacuzzi.

På første sal er der tre komfortable soveværelser (to med eget brusebadeværelse), yderligere et badeværelse og en stor terrasse med panoramaudsigt.

Villaen er udstyret med internet Wi-Fi, satellit-tv, aircondition, tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine.

To barnesenge. Husdyr ikke tilladt.

Villaen råder desuden over 300 m² terrasse og en 3000 m² stor have med en saltvandrenset pool på 10 x 4 meter.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder samt poolhåndklæder (ugentligt skift)
Slutrengøring
Forbrug af gas, vand og el (indtil 400 kWh)
Vugge og højstol
Velkomstdrink og kurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine

Vis alle 31 faciliteter

Villa Milo,
Sicilien - Milo

6 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
300 m²
Pool 10 x 4 meter
( åben fra 2/4 til 12/11 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt