Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot villa med pool, aircondition, terrasse med udekøkken og stor parklignende have kun få skridt fra havet i det fredede havområde på Plemmirio-halvøen, syd for Siracusa på det østlige Sicilien.

En elegant palmeallé fører op til Villa Maddalena, som ligger i en flot og frodig have med middelhavsvegetation og en smuk pool, bygget ind i klipperne. Villaen råder over en stor overdækket terrasse med udendørskøkken og stenovn.

Huset er i tre plan og smagfuldt indrettet med aircondition (5 anlæg), wifi-internet, tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Villaen har 5 soveværelser og kan lejes til enten 6 eller 10 personer (anneks med to værelser vil være lukket af ved 6  personer). Der vil være en let rengøring midtuge og der vil stå en kurv med morgenmadsprodukter til den første morgen. 

Villa Maddalena ligger strategisk godt for besøg i den historiske by, Siracusa, badebyerne ved Arenella og Fontane Bianche (6 km), ligesom de spændende barok-byer, Noto, Modica, Scicli og Ragusa ligger indenfor kort køreafstand. Østkystens store by, Catania, ligger under en times kørsel væk, ligesom vulkanen Etna og Taormina er mulige udflugtsmål. 

Beskrivelse af villaen
Villa Maddalena er i tre plan med 5 soveværelser og 5 badeværelser.

En kort udvendig trappe giver adgang til første sal, der indeholder stue-spisestue med sofa, køkken, et dobbeltværelse og et badeværelse. Fra stuen fører en trappe til anden sal, hvor der er yderligere to soveværelser (dobbelt og tosengs) og et badeværelse. I stueplan er der et rum med adgang udefra samt et bad/toilet.

Et anneks i stueplan har to værelser med en dobbeltseng, begge med eget badeværelse samt en lille overdækket terrasse.

Annekset med to værelser vil være lukket ved reservationer til 6 personer. Ønsker du at leje hele villaen inkl. anneks, bedes du vælge et antal over 6, så vil prisen for alle værelser komme op.

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder (midtugeskift)
Linned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Gas, vand og el (indtil 300 kWh)
Wifi-internet
Slutrengøring
Kurv med økologiske morgenmadsprodukter (italiensk standard)
Vugge


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 25 faciliteter

Villa Maddalena,
Sicilien - Siracusa

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
250 m²
Pool 10 x 7 meter
( åben fra 1/4 til 15/11 )
0.15 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt