Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smukt renoveret landvilla til 8 - 10 personer med stor infinity-pool med udsigt over det landskab, der er så typisk for det sydlige Sicilien med UNESCO Verdensarvs-byen Scicli i baggrunden.

Det gamle landhus er sat i stand med en flot balance mellem historie og tradition, hvor det moderne på charmerede vis er blandet med de oprindelige traditionelle elementer. Indretningen er smagfuld med mange fine detaljer, som fremhæver den oprindelige arkitektur på elegant vis.Villa Luna råder desuden over et eksklusivt wellness-område med sauna og jacuzzi. 

Villa’en ligger højt med en flot udsigt, som kan nydes fra den store terrasse eller poolen. Haven er omgivet af citrustræer, mandeltræer og typisk siciliansk vegetation.  

Villaen i Sicli en god base for at udforske det syd-østlige Sicilien med de charmerende barok-byer i Noto-dalen: Ragusa Ibla (30 km), Modica og Noto (41 km). Stedet ligger desuden kun 9 km fra vandet og i nærheden finder man de flotte sandstrande ved Marina di Modica og Pozzallo. Siracusa (85 km) og en tur til vulkanen Etna (145 km) er en mulighed. Catania lufthavn ligger 130 km fra villaen.

Fritliggende landhus på 300 m² med 8 sengepladser + mulighed for 2 ekstra senge. 2 barnesenge gratis inkluderet.

Stueplanet.: Stor stue, veludstyret køkken, 3 soveværelser med eget brusebadeværelse og egen indgang. Nedre plan: Wellnessområde (sauna, jacuzzi, 1 badeværelse med bruser). Anneks: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebadeværelse. Ved 9 - 10 personer vil der være opredninger på ekstra senge. I lavsæson mulighed for at leje huset til 6 personer til reduceret pris, hvor annekset er lukket af (se prisliste).

Poolen åben fra start april til slut oktober. Mulighed for at holde poolen åben udover denne periode mod tillæg. Poolhåndklæder.

Ved ankomsten vil der stå en kurv med produkter til morgenmaden (på italiensk).

Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden, at få ekstra rengøring, smagning af vin og lokale produkter og indkøb, så der er mad i køleskabet ved ankomsten (disse services mod tillæg). 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 28 faciliteter

Villa Luna, Sicilien

4 soveværelser,
8 personer,
5 badeværelser,
300 m² ,
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
9 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.