Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smukt renoveret landvilla til 8 - 10 personer med stor infinity-pool med udsigt over det landskab, der er så typisk for det sydlige Sicilien med UNESCO Verdensarvs-byen Scicli i baggrunden.

Det gamle landhus er sat i stand med en flot balance mellem historie og tradition, hvor det moderne på charmerede vis er blandet med de oprindelige traditionelle elementer. Indretningen er smagfuld med mange fine detaljer, som fremhæver den oprindelige arkitektur på elegant vis. Villa Luna råder desuden over et eksklusivt wellness-område med sauna og jacuzzi. 

Villa Luna ligger højt med en flot udsigt, som kan nydes fra den store terrasse eller den saltvandsrensede pool. Haven er omgivet af citrustræer, mandeltræer og typisk siciliansk vegetation. Barokbyen Scicli, som også er kendt fra krimiserien Kommisær Montalbano, ligger lige overfor Villa Luna og kan besøges til fods (2 km). 

Villaen i Scicli en god base for at udforske det syd-østlige Sicilien med de charmerende barok-byer i Noto-dalen: Ragusa Ibla (30 km), Modica og Noto (41 km). Stedet ligger desuden kun 9 km fra vandet og i nærheden finder man de flotte sandstrande ved Marina di Modica og Pozzallo. Siracusa (85 km) og en tur til vulkanen Etna (145 km) er en mulighed. Catania lufthavn ligger 130 km fra villaen.

Fritliggende landhus på 300 m² med 8 sengepladser + mulighed for 2 ekstra senge. 2 barnesenge gratis inkluderet.

Stueplanet.: Stor stue, veludstyret køkken, 3 soveværelser med eget brusebadeværelse og egen indgang. Nedre plan: Wellnessområde (sauna, jacuzzi, 1 badeværelse med bruser). Anneks: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebadeværelse. Ved 9 - 10 personer vil der være opredninger på ekstra senge. I lavsæson mulighed for at leje huset til 6 personer til reduceret pris, hvor annekset er lukket af.

Poolen åben hele året. 

Ved ankomsten vil der stå en kurv med produkter til morgenmaden (italiensk).

Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden f.eks. en let velkomstbuffet, at få ekstra rengøring, smagning af vin og lokale produkter og indkøb, så der er mad i køleskabet ved ankomsten (disse services mod tillæg). Leje af cykler eller båd er ejeren gerne behjælpelig med. 

Inkluderet i lejeprisen
Badehåndklæder
Håndklæder (skift midtuge)
Ugentlig rengøring af bad og soveværelser
Skift af sengelinned (ugentligt)
Elektricitet (indtil 200 kWh)
Slutrengøring
Forbrug af gas (komfur) og vand
Wi-fi internet
Velkomstkurv med morgemadsprodukter (italiensk standard)
Sauna og jacuzzi 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 28 faciliteter

Villa Luna,
Sicilien - Scicli

4 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/1 til 31/12 )
9 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt