Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Gira Sole er en moderne, elegant villa til 6 personer med aircondition og privat pool, kun 300 meter fra den flotte sandstrand i Fontane Bianche, en populær badeby med restauranter, indkøb og barer syd for Siracusa i den østlige del af Sicilien.

Villaen er det perfekte sted til at holde en afslappende ferie i solen ved poolen eller på en af de mange gode sandstrande på Siciliens sydlige kyst og samtidig have muligheden for at besøge de største seværdigheder på den smukke ø, Sicilien.

Den 200 kvadratmeter store villa er omgivet af en stor og velholdt have, der rummer flere veludstyrede terrasser til alle måltider. Villaen er smagfuldt indrettet med et interiør i en smagfuld blanding af antikke og moderne møbler, hvor der ikke er sparet på moderne faciliteter som aircondition, Wi-Fi internet, 2 tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og udendørs bruser.

Villa Gira Sole ligger godt for besøg på det sydlige og østlige Sicilien, hvor både Siracusas smukke historiske centrum (16 km), de spændene barokbyer, Noto (25 km), Modica (55 km), Ragusa Ibla (75 km) kan nås på en tur i bil. Vendicari naturreservatet  (25 km) og kystbyerne Portopalo og Marzamemi (35 km), men også Catania (75 km), Taormina (130 km) og en tur op på Europas højeste aktive vulkan,Etna (95 km) er alle oplagte besøgsmål.

I stueetagen ligger en rummelig stue-spisestue, et veludstyret køkken, et soveværelse med dobbeltseng og to soveværelser med en 1½ mandsseng samt to badeværelser med bruser. Fra stuen fører en elegant trappe af massivt træ til første sal (mansard), som huser det fjerde soveværelse med dobbeltseng og det tredje badeværelse.

Der vil være en kurv med morgenmadsprodukter (italiensk morgenmad).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 28 faciliteter

Villa Gira Sole, Sicilien

4 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
200 m² ,
Pool 3,70 x 9,50 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
0.3 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.