Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Gira Sole er en moderne, elegant villa til 6 personer med aircondition og privat pool, kun 300 meter fra den flotte sandstrand i Fontane Bianche, en populær badeby med restauranter, indkøb og barer syd for Siracusa i den østlige del af Sicilien.

Villaen er det perfekte sted til at holde en afslappende ferie i solen ved poolen eller på en af de mange gode sandstrande på Siciliens sydlige kyst og samtidig have muligheden for at besøge de største seværdigheder på den smukke ø, Sicilien.

Den 200 kvadratmeter store villa er omgivet af en stor og velholdt have, der rummer flere veludstyrede terrasser til alle måltider. Villaen er smagfuldt indrettet med et interiør i en smagfuld blanding af antikke og moderne møbler, hvor der ikke er sparet på moderne faciliteter som aircondition, Wi-Fi internet, 2 tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og udendørs bruser.

Villa Gira Sole ligger godt for besøg på det sydlige og østlige Sicilien, hvor både Siracusas smukke historiske centrum (16 km), de spændene barokbyer, Noto (25 km), Modica (55 km), Ragusa Ibla (75 km) kan nås på en tur i bil. Vendicari naturreservatet  (25 km) og kystbyerne Portopalo og Marzamemi (35 km), men også Catania (75 km), Taormina (130 km) og en tur op på Europas højeste aktive vulkan, Etna (95 km) er alle oplagte besøgsmål.

Villaens indretning
I stueetagen ligger en rummelig stue-spisestue, et veludstyret køkken, et soveværelse med dobbeltseng og to soveværelser med en 1½ mandsseng samt to badeværelser med bruser. Fra stuen fører en elegant trappe af massivt træ til første sal (mansard), som huser det fjerde soveværelse med dobbeltseng og det tredje badeværelse.

Inkluderet i lejeprisen
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard).
Linned og håndklæder inkl. poolhåndklæder
Gas (køkken), vand og el (forbrug indtil 300 kWh inkl.)
Slutrengøring
Vugge
Wi-fi internet

Ekstra rengøring og kok kan tilkøbes


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 28 faciliteter

Villa Gira Sole,
Sicilien - Fontane Bianche

4 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
200 m²
Pool 3,70 x 9,50 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
0.3 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt