Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Siracusa er en nyrenoveret, klassisk, siciliansk landejendom med swimmingpool og aircondition i den sydøstlige del af Sicilien, midt mellem den historiske by, Siracusa og marine-naturreservatet på Plemmirio-halvøen med flere restauranter og havet i gangafstand.

Det traditionelle landhus har gennemgået en grundlæggende renovering og fremstår som en elegant villa i både arkitektur og indretning. Villaen er i et plan og indrettet i en klassisk, personlig stil med en en stor stue/spisestue, et godt køkken, tre dobbeltværelser, hvoraf den ene har eget badeværelse, to enkeltværelser og to badeværelser. Villaen er udstyret med aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, opvaskemaskine, vaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden.

Villaen er  er omgivet af en stor og flot have med citrustræer en god pool og en rummelig terrasse, som er udstyret til spisning under åben himmel.

Villa Don Salvatore har en ideel beliggenhed tæt på Siracusas historiske centrum (3,5 km), sandstrandene i Arenella og Fontane Bianche samt til naturreservaterne ved floden Ciane og Cavagrande del Cassibile. Det vil ligeledes være muligt at besøge vulkanen Etna (88 km), de kendte barok-byer Noto (31 km), Ragusa og Modica og lidt nordligere , Taormina (110 km). Catania lufthavn ligger under en times kørsel fra villaen (65 km). 

Det traditionelle landhus er har gennemgået en grundlæggende renovering og fremstår som en elegant villa i både arkitektur og indretning. Villaen er i et plan og indrettet i en klassisk, personlig stil med en en stor stue/spisestue, et godt køkken, tre dobbeltværelser, hvoraf den ene har eget badeværelse, to enkeltværelser og to badeværelser. Villaen er udstyret med aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, opvaskemaskine, vaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden.

Villaen er  er omgivet af en stor og flot have med citrustræer en god pool og en rummelig terrasse, som er udstyret til spisning under åben himmel. Villa Siracusa har en ideel beliggenhed tæt på Siracusas historiske centrum (5 km), sandstrandene i Arenella og Fontane Bianche samt til naturreservaterne ved floden Ciane og Cavagrande del Cassibile. Det vil ligeledes være muligt at besøge vulkanen Etna (90 km), de kendte barok-byer Noto (35 km), Ragusa (90 km) og Modica og lidt nordligere, Taormina (120 km). Nærmeste restaurant ligger 1 km fra villaen, mens der er 2 km til en klippestrand og 3 km til sandstranden. 

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder (midtugeskift)
Linned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Gas, vand og el (indtil 300 kWh)
Wifi-internet
Slutrengøring
Let midtuge rengøring af køkken, badeværelser og soveværelser
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 24 faciliteter

Villa Don Salvatore,
Sicilien - Siracusa

5 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
200 m²
Pool 10 x 5
( åben fra 23/3 til 10/11 )
2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt