Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Siracusa er en nyrenoveret, klassisk, siciliansk landejendom med swimmingpool og aircondition i den sydøstlige del af Sicilien, midt mellem den historiske by, Siracusa og marine-naturreservatet på Plemmirio-halvøen med flere restauranter og havet i gangafstand.

Det traditionelle landhus har gennemgået en grundlæggende renovering og fremstår som en elegant villa i både arkitektur og indretning. Villaen er i et plan og indrettet i en klassisk, personlig stil med en en stor stue/spisestue, et godt køkken, tre dobbeltværelser, hvoraf den ene har eget badeværelse, to enkeltværelser og to badeværelser. Villaen er udstyret med aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, opvaskemaskine, vaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden.

Villaen er  er omgivet af en stor og flot have med citrustræer en god pool og en rummelig terrasse, som er udstyret til spisning under åben himmel.

Villa Don Salvatore har en ideel beliggenhed tæt på Siracusas historiske centrum (3,5 km), sandstrandene i Arenella og Fontane Bianche samt til naturreservaterne ved floden Ciane og Cavagrande del Cassibile. Det vil ligeledes være muligt at besøge vulkanen Etna (88 km), de kendte barok-byer Noto (31 km), Ragusa og Modica og lidt nordligere , Taormina (110 km). Catania lufthavn ligger under en times kørsel fra villaen (65 km). 

Det traditionelle landhus er har gennemgået en grundlæggende renovering og fremstår som en elegant villa i både arkitektur og indretning. Villaen er i et plan og indrettet i en klassisk, personlig stil med en en stor stue/spisestue, et godt køkken, tre dobbeltværelser, hvoraf den ene har eget badeværelse, to enkeltværelser og to badeværelser. Villaen er udstyret med aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, opvaskemaskine, vaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden.

Villaen er  er omgivet af en stor og flot have med citrustræer en god pool og en rummelig terrasse, som er udstyret til spisning under åben himmel. Villa Siracusa har en ideel beliggenhed tæt på Siracusas historiske centrum, sandstrandene i Arenella og Fontane Bianche samt til naturreservaterne ved floden Ciane og Cavagrande del Cassibile. Det vil ligeledes være muligt at besøge vulkanen Etna, de kendte barok-byer Noto, Ragusa og Modica og lidt nordligere, Taormina. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel

Vis alle 22 faciliteter

Villa Don Salvatore, Sicilien

5 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
200 m² ,
Pool 10 x 5
( åben fra 24/3 til 10/11 )
2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.