Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Luksuriøs villa til 9 personer med privat, opvarmet, pool kun 2 km fra den kendte barokby, Noto og ca. 30 km syd for Siracusa i den del sydøstlige Sicilien.

Villa Contrada er en moderne, arkitektegnet villa som ligger med en fantastisk udsigt over det bølgende landskab, hvor oliventræer og middelhavsvegationen er dominerende og Middelhavet kan ses i baggrunden. Den meget stringente hovedbygning ligger på en en stor grund og er omgivet af terrasser i flere niveauer, hvor man også finder den store opvarmede pool (til 26 grader), hvorfra der ligeledes er en storslået udsigt over det landskab, som kendetegner denne del af Sicilien.

Villa Contrada består af to moderne villaer som begge er opført i to plan med henholdsvis 6 og 3 sengepladser. De to villaer er begge elegant indrettet og smagfuldt møbleret og er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, Wi-Fi internet, satellitmodtager, 4 tv, vaskemaskine, 2 ovne og 2 opvaskemaskiner.

Fra Villa Contrada er man kun 8 kilometer fra den nærmeste sandstrand og langs hele kysten finder man flere af de kendte sicilianske sandstrande. Den charmerende barokby, Noto med indkøb, ugentligt marked (mandag), restauranter og barer ligger 5 min. i bil fra villaen og den historiske og meget charmerende, oprindeligt græske provinsby, Siracusa ligger en ½ times kørsel fra Noto. Områdets øvrige barokbyer, Modica, Scicli og Ragusa og naturreservaterne Vendicari og Cavagrande del Cassibile kan ligeledes nås på under en time. 

Hovedbygning:

Stueetagen: En suite med dobbeltseng (kingsize), opholdsstue og badeværelse med bruser, En suite med dobbeltseng, opholdsstue og badeværelse med bruser. Første sal: stor stue - spisestue, køkken, badeværelse, 1 soveværelse med dobbeltseng med badeværelse med bruser.

Anneks: Stueetage: stue/spisestue med tekøkken, et lille enkeltværelse, et badeværelse med bruser. Første sal: soveværelse med dobbeltseng med badeværelse med bruser.

OBS Annekset vil være lukket af ved reservationer fra 1-6 personer og prisen vil være reduceret (undtaget slut juli - august).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 26 faciliteter

Villa Contrada, Sicilien

5 soveværelser,
9 personer,
6 badeværelser,
300 m² ,
Pool 18 x 4 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.