Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Paceco er en elegant og rummelig villa med aircondition og privat swimmingpool med en enestående udsigt over landskabet  i gangafstand fra den lille by Paceco tæt ved havnebyen Trapani vest for Palermo på Sicilien.

Villa Cielo er omgivet af en velplejet have med gode terrasser og en flot pool med en helt unik panoramaudsigt til Ericebjerget og kysten ved Trapani med de Æoliske øer i horisonten.

De tre plan, som boligen spreder sig over, har en lys stue med pejs, et veludstyret køkken, en stor gildesal med køkken, pejs, bar og billardhjørne, fem komfortable værelser og fire badeværelser, hvoraf den ene er udenfor. Den hyggelige villa er smagfuldt indrettet og har alle moderne facilieter såsom trådløs wifi, aircondition, radiatorer, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Villa Cielo er det oplagte valg for familien eller gruppen venner, der ønsker en ferie i landlige omgivelser, men samtidig også har en flere restauranter, supermarkeder og en lille by med det meste indenfor gangafstand. Hertil kommer at villaen er et fremragende udgangspunkt for besøg i det vestlige Sicilien med gode badestrande og spændende byer som Trapani (6 km), Erice (17 km), San Vito Lo Capo (35 km), Scopello, Palermo, templet i Segesta (35 km), Zingaro naturreservatet (50 km)  og eventuelt en udflugt til de Æoliske øer (hvortil der er forbindelser fra Trapani og Marsala).

Beskrivelse af boligen

Villa Cielo er en fritliggende villa på totalt 300 kvadratmeter med privat pool

I stueplan finder man en rummelig opholds- og spisestue med pejs, køkken, 1 dobbeltværelse, 1 værelse med 1½ mandsseng, 1 badeværelse med kar.

Førstesalen har en 1 dobbeltværelse, 1 værelse med to senge og et badeværelse.

I kælderplanet finder man en gildesal med køkken, bar, pejs og et billardbord samt 1 dobbeltværelse og 1 badeværelse med bruser. 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder samt poolhåndklæder
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk)
Wifi-internet
Forbrug af gas og vand samt el indtil 400 kWh
Slutrengøring
Let midtuge-rengøring af køkken, soveværelser og badeværelser (4 timer)


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 27 faciliteter

Villa Cielo,
Sicilien - Paceco

5 soveværelser,
9 personer,
4 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 6
( åben fra 1/3 til 30/11 )
6 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt