Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Capo Passero er en moderne villa med pool en helt unik placering på klipperne med udsigt over havet et par hundrede meter fra stranden og den lille by Portopalo, den sydligste by på Sicilien.

Villa Capo Passero's helt store force er den store panoramaterrasse (225 m2), som byder på en fantastisk havudsigt mod øen Capo Passero. Huset råder over en privat, saltvandsrenset, pool på 8 x 4 meter. Udover den private beliggenhed kan både sandstranden og den lille by, Portopalo med restauranter, caféer og indkøb, nås til fods via en sti, hvor der vokser vilde bougainvillea, palmer og kaktus.

Villaen er blevet restaureret med brug af materialer af høj kvalitet og standarden af interiøret er ligeledes høj og holdt i en moderne stil. Villaen som består af to lejligheder, som kan lejes samlet, har aircondition, wi-fi, satellit-tv og opvaske- og vaskemaskine. Villaen er indrettet til kørstolsbrugere.

Sandstrandene ved Carratois, Siciliens sydligste punkt, Isola delle Correnti og naturreservatet Vendicari ligger indenfor kort køreafstand. Den hyggelige fiskerby, Marzamemi, ligger ligeledes få kilomenter fra villaen (9 km). De smukke barokbyer Noto (28 km), Modica (40 km), Scicli og Ragusa (51 km) samt den historiske by, Siracusa kan nås på en eftermiddagstur (55 km). Mange restauranter i området, som også er kendt for sine gode vingårde, hvor man kan deltage i smagninger. Dykkercenter i Marzamemi.
Mulighed for at tilkøbe middage lavet af en kok f.eks. velkomstbuffet eller en større middag i løbet af opholdet. 

 

Beskrivelse af boligen
Hovedhuset, som er på to etager, består i stueetagen af en stor stue-spisestue, køkken som er åbent mod stuen og et badeværelse. Førstesalen har tre soveværelser og to badeværelser (hvoraf det ene er i forbindelse med et af soveværelserne).

I en separat lejlighed i stueplan finder man en lille stue med køkkenhjørne, to soveværelser, hvoraf det ene har køjesenge samt et badeværelse. 
Ved 6 personer lukkes denne lejlighed af - ønsker du, at lejligheden indgår i lejemålet, kan du angive flere end 6 personer i bestilingen og prisen vil inkludere lejligheden.

Inkluderet i lejeprisen
Linned, håndklæder og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af vand og gas
Slutrengøring samt ugentlig rengøring (4 timer)
Wifi-internet
Velkomstkurv med lokale produkter
Parkering på grunden
Barneseng


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Capo Passero,
Sicilien - Portopalo

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
180 m²
Pool 8 x 4 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
0.08 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt