Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Buena Vista er en eksklusiv villa med privat swimmingpool, aircondition og en fantastisk panoramisk beliggenhed over den lille badeby, Letojanni, ikke langt fra Taormina i det østlige Sicilien. Fra villaen, den flotte pool og de gode terrasser byder huset på en enestående udsigt over Middelhavet.

Den nybyggede villa er omgivet af en stor, frodig og velholdt have. Villaens indre er indrettet i en meget personlig stil med en enestående blanding af stilarter. Villaen består af stue, køkken og fire soveværelser med dobbeltsenge, alle med eget badeværelse og med uafhængig adgang fra terrasserne. Villaen er udstyret med alle moderne faciliteter såsom udendørs jacuzzi, aircondition, internet Wi-Fi, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. I et afsides område af grunden bor en diskret vicevært, der tager sig af at vedligeholde haven og poolen.

Soveværelser og badeværelser vil blive rengjort og sengelinned vil blive skiftet midtuge. Der vil være en kurv med morgenmadsprodukter til den første morgen. Mulighed for at få en kok til at stå for middage (mod tillæg).

Fra ejendommen kommer man inden for et par minutters kørsel til de gode strande i Letojanni (2 km), Mazzarò og Isola Bella. Taormina (10 km), Catania (70 km) og Siracusa (115 km), vulkanen Etna (40 km), Alcantara-kløften og de små fiskerlejer langs kysten kan også nemt besøges.

 

Beskrivelse af villaen

Villa Buena Vista er fordelt  på 250 m² med have på 3000 m² med en beligenhed ca. 200 meter over havet.

Interiør:
Første sal: stue, stort køkken, 1 dobbeltværelse med eget bad, terrasse. Stueetage (adgang udefra): 2 soveværelser med dobbeltsenge, minibar og med eget bad, vaskeri, terrasse. Anneks i stueplan: 1 dobbeltværelse med minibar og eget badeværelse (kar/bruser).
Aircondition 5 splits (i soveværelser og køkken).

Veranda med udendørs køkken og spiseområde, terrasser, have, jacuzzi, swimmingpool, solterrasse.

Privat saltvandsrenset pool på 15 x 9 meter - Dybde min 0,40 - max 1,50
Åben fra 01.04 til 31.10

Privat jacuzzi på 2,50 x 2,00 meter - Dybde: min - max 0,40 - max 1,00
Kan opvarmes til 28 grader.
Åben fra 01.04 til 31.10

I udkanten af grunden højt oppe løber nogle højspændingsledninger (se evt. billeder). 

Mulighed for at få en kok tilknyttet samt et udvalg af lokale vine (mod tillæg). 

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Sengelinned og håndklæder inkl. poolhåndklæder (med midtugeskift)
Let midtugerengøring samt slutrengøring
Forbrug af gas, vand og el (normalt forbrug)
Vugge og højstol
Wi-fi internet


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Isterningsmaskine
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 27 faciliteter

Villa Buena Vista,
Sicilien - Letoianni

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
250 m²
Pool 15 x 9 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt