Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Buena Vista er en eksklusiv villa med privat swimmingpool, aircondition og en fantastisk panoramisk beliggenhed over den lille badeby, Letojanni, tæt på ??Taormina i det østlige Sicilien. Fra villaen, den flotte pool og de gode terrasser byder huset på en enestående udsigt over Middelhavet.

Den nybyggede villa er omgivet af en stor, frodig og velholdt have. Villaens indre er indrettet i en meget personlig stil med en enestående blanding af stilarter. Villaen består af stue, køkken og fire soveværelser med dobbeltsenge, alle med eget badeværelse og med uafhængig adgang fra terrasserne. Villaen er udstyret med alle moderne faciliteter såsom udendørs jacuzzi, aircondition, internet Wi-Fi, satellit-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. I et afsides område af grunden bor en diskret vicevært, der tager sig af at vedligeholde haven og poolen. Soveværelser og badeværelser vil blive rengjort og sengelinned vil blive skiftet midtuge. Der vil være en kurv med morgenmadsprodukter til den første morgen. Mulighed for at få en kok til at stå for middage (mod tillæg).

Fra ejendommen kommer man inden for et par minutters kørsel til de gode strande i Letojanni (2 km), Mazzarò og Isola Bella. Taormina (10 km), Catania (70 km) og Siracusa (115 km), vulkanen Etna (40 km), Alcantara-kløften og de små fiskerlejer langs kysten kan også nemt besøges.

Villa Buena Vister er fordelt  på 250 m² med have på 3000 m² med en beligenhed ca. 200 meter over havet.

 

Interiør:

Første sal: stue, stort køkken, 1 dobbeltværelse med eget bad, terrasse. Stueetage (adgang udefra): 2 soveværelser med dobbeltsenge med eget bad, vaskeri, terrasse. Anneks i stueplan: 1 dobbeltværelse med eget bad og bruser (anneks vil være lukket af ved 6 personer).

 

Veranda, terrasser, have, jacuzzi, swimmingpool, solterrasse.

 

Privat pool på 15 x 9 meter - Dybde min 0,40 - max 1,50

Åben fra 01.03 til 30.11 

 

Privat jacuzzi på 2,50 x 2,00 meter - Dybde: min - max 0,40 - max 1,00

Åben fra 01.01 til 31.12

 

I udkanten af grunden højt oppe løber nogle højspændingsledninger (se evt. billeder). 

 

Mulighed for at få en kok tilknyttet samt et udvalg af lokale vine (mod tillæg). 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Isterningsmaskine
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 27 faciliteter

Villa Buena Vista, Sicilien

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
250 m² ,
Pool 15 x 9 meter
( åben fra 1/1 til 31/12 )
2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.