Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Boheme i Taormina er en elegant indrettet villa med privat swimmingpool og aircondition med en god beliggenhed, kun 750 meter fra den gamle bydel i Taormina med alt hvad den historiske by har at byde på af historiske seværdigheder, elegante butikker, masser af restauranter og barer.

Villa Boheme råder og flere gode uderum og terrasser med god plads til at sidde uge og nyde de lune aftener og ikke mindst en direkte udgang til en privat pool.

Indretningen af den store villa er gennemført og holdt i en meget karakteristisk siciliansk stil med brug af antikke møbler og bl.a. udsmykket med den traditionelle, sicilianske, keramik og kunst. Villaen er i to plan og har mange gode store stuer, herunder en stue med en stor tv-skærm med projektor. Villaen har alle moderne faciliteter såsom Wi-Fi, satellit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og centralvarme. Alle soveværelser har eget badeværelse og aircondition. 

Fra Taormina kan man tage svævebanen ned strandene ved Mazzarò og Isola Bella. Catania (70 km), en tur på vulkanen Etna (40 km), Alcantara-kløfterne og badebyerne på østkysten ligger altsammen en kort køretur væk. Messina mod nord finder man 50 km fra Taormina og den spændende historiske by, Siracusa kan nemt nås ad motorvejen (120 km).

Mulighed for at få en kok til at stå for måltiderne, at tilkøbe ekstra rengøring, få ordnet indkøb samt mulighed for at leje båd. 

Villaens indretning

Stueetagen: stue, opholdsstue, stue med stor tv-skærm, spisestue, køkken med forrum, 1 badeværelse (toilet og håndvask), 1 dobbeltværelse med eget bad.

Første sal: 1 dobbeltværelse med eget bad og badekar, 1 dobbeltværelse, 1 badeværelse med bruser, 1 dobbeltværelse med eget bad, 1 dobbeltværelse med eget bad.

Offentlig parkering på vejen udenfor villaen. 

Mulighed for at leje villaen til 6, 8 eller 10 personer, hvor der vil være lukket 1 værelse ved 8 personer og 2 værelser ved 6 personer. 

Pool vil være opvarmet til 25 grader og vil have en overdækning med skydetag i perioden 01/11-30/04 (se billede)

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder(skift midtuge)
Poolhåndklæder (skift midtuge)
Let miduge-rengøring samt slutrengøring
Forbrug af gas, vand og el (indtil 400 kWh)
Wifi-internet
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk)
Vugge
Velkomstdrink


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 26 faciliteter

Villa Boheme,
Sicilien - Taormina

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
400 m²
Pool 5 x 7 meter
( åben fra 1/3 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt