Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Boheme i Taormina er en elegant indrettet villa med privat swimmingpool og aircondition med en god beliggenhed, kun 750 meter fra den gamle bydel i Taormina med alt hvad den historiske by har at byde på af historiske seværdigheder, elegante butikker, masser af restauranter og barer.

 

Villa Boheme råder og flere gode uderum og terrasser med god plads til at sidde uge og nyde de lune aftener og ikke mindst en direkte udgang til en privat pool.

Indretningen af den store villa er gennemført og holdt i en meget karakteristisk siciliansk stil med brug af antikke møbler og bl.a. udsmykket med den traditionelle, sicilianske, keramik og kunst. Villaen er i to plan og har mange gode store stuer, herunder en stue med en stor tv-skærm med projektor. Villaen har alle moderne faciliteter såsom Wi-Fi, satellit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og centralvarme. Alle soveværelser har eget badeværelse og aircondition. 

Fra Taormina kan man tage svævebanen ned strandene ved Mazzarò og Isola Bella. Catania, en tur på vulkanen Etna, Alcantara-kløfterne og badebyerne på østkysten ligger altsammen en kort køretur væk.

Mulighed for at få en kok til at stå for måltiderne, at tilkøbe ekstra rengøring, få ordnet indkøb samt mulighed for at leje båd. 

Afstande

Catania Lufthavn: 72 km

Palermo Lufthavn: 290 km

Taormina: 850 m

Købmand: 400 m

Vulkanen Etna: 40 km

Siracusa: 120 km

Messina: 49 km

Stueetagen: stue, opholdsstue, stue med stor tv-skærm, spisestue, køkken med forrum, 1 badeværelse (toilet og håndvask), 1 dobbeltværelse med eget bad.

Første sal: 1 dobbeltværelse med eget bad og badekar, 1 dobbeltværelse, 1 badeværelse med bruser, 1 dobbeltværelse med eget bad, 1 dobbeltværelse med eget bad.

 

Mulighed for at leje villaen til 6, 8 eller 10 personer, hvor der vil være lukket 1 værelse ved 8 personer og 2 værelser ved 6 personer. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 26 faciliteter

Villa Boheme, Sicilien

5 soveværelser,
10 personer,
5 badeværelser,
400 m² ,
Pool 5 x 7 meter
( åben fra 1/3 til 31/10 )


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.