Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, flot villa med pool og aircondition tæt på Marsala (2,5 km), den historiske by i det vestlige Sicilien ca. 19 km fra Trapani. Villaen ligger i kort afstand fra vandet og Marsalas berømte "Saline" (saltsøer) med de karakteristiske møller.

Villa Arangea har både store rum inde og ude. Indretningen er smagfuld med brug af gode materialer og møbler holdt i en klassisk stil. Villaen har alle moderne fornødenheder såsom aircondition (7 anlæg), wifi, gulvvarme, 3 tv med satellitmodtager, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørrer samt et veludstyret køkken. Der vil være let rengøring med skift af håndklæder midtuge. Ved ankomsten vil der være en pakke med morgenmadsprodukter til rådighed for husets gæster.

Huset råder over en stor have med en stor oval pool (10 x 5 meter) og flotte overdækkede terrasser, hvor man kan sidde ude og grille de lune aftener. Poolen kan mod tillæg åbnes udenfor sæsonen (01/04-31/10).

Villaen ligger centralt for besøg i byerne i det vestlige Sicilien med Marsala (2,5 km) med mange restauranter og indkøb. Trapanis historiske centrum ligger 25 km fra villaen, hvor man også finder en lufthavn. Byer og seværdigheder som Erice (35 km), Segesta, San Vito Lo Capo (65 km), Selinunte (60 km) og Zingaro Naturreservatet kan nås i bil på kort tid. Agrigento er også en mulighed for en dagstur.  

Stor fritliggende villa på 320 m² med privat pool.

 

I stueplanet en stor opholdsstue med pejs og spiseafdeling, et køkken, et dobbeltværelse og et badeværelse. Fra stuen leder en trappe op til første sal, hvor man finder et dobbeltværelse med eget badeværelse og to værelser med to senge, som deler et badeværelse. I et anneks i stueplanet ligger et soveværelse med eget badeværelse og en stue (åbnes ved  bestilling til 9-10 personer).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 30 faciliteter

Villa Arangea, Sicilien

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
320 m² ,
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
1 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.