Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Stor, flot villa med pool og aircondition tæt på Marsala (2,5 km), den historiske by i det vestlige Sicilien ca. 19 km fra Trapani. Villaen ligger i kort afstand fra vandet og Marsalas berømte "Saline" (saltsøer) med de karakteristiske møller.

Villa Arangea har både store rum inde og ude. Indretningen er smagfuld med brug af gode materialer og møbler holdt i en klassisk stil. Villaen har alle moderne fornødenheder såsom aircondition (7 anlæg), wifi, gulvvarme, 3 tv med satellitmodtager, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørrer samt et veludstyret køkken. Der vil være let rengøring med skift af håndklæder midtuge. Ved ankomsten vil der være en pakke med morgenmadsprodukter til rådighed for husets gæster.

Huset råder over en stor have med en stor oval pool (10 x 5 meter) og flotte overdækkede terrasser, hvor man kan sidde ude og grille de lune aftener. Poolen kan mod tillæg åbnes udenfor sæsonen (01/04-31/10).

Villaen ligger centralt for besøg i byerne i det vestlige Sicilien med Marsala (2,5 km) med mange restauranter og indkøb. Trapanis historiske centrum ligger 25 km fra villaen, hvor man også finder en lufthavn. Byer og seværdigheder som Erice (35 km), Segesta, San Vito Lo Capo (65 km), Selinunte (60 km) og Zingaro Naturreservatet kan nås i bil på kort tid. Agrigento er også en mulighed for en dagstur.  

Beskrivelse af boligen

Stor fritliggende villa på 320 m² med privat pool.

I stueplanet en stor opholdsstue med pejs og spiseafdeling, et køkken, et dobbeltværelse og et badeværelse. Fra stuen leder en trappe op til første sal, hvor man finder et dobbeltværelse med eget badeværelse og to værelser med to senge, som deler et badeværelse.
I et anneks i stueplanet ligger et soveværelse med eget badeværelse og en stue (åbnes ved bestilling til 9-10 personer).

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Let rengøring midtuge af køkken, værelser og badeværelser med skift af håndklæder
Sengelinned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Slurtrengøring
Forbrug af gas (køkken), vand og elektricitet (normalt forbrug)
Wifi-internet
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk standard)

 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger

Vis alle 30 faciliteter

Villa Arangea,
Sicilien - Marsala

5 soveværelser,
10 personer,
4 badeværelser,
320 m²
Pool 10 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
1 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt