Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Eksklusiv luksus-villa til 14 personer med privat swimmingpool, udendørs jacuzzi, stort udekøkken og aircondition nær Agrigento og Tempeldalen, det storslåede arkæologiske område, som i dag er UNESCO Verdensarv. Villa Agrigento ligger på den sydlige del af Sicilien, tæt på de kendte sandstrande ved badeby

Villa Agrigento er en stor, nyrenoveret villa, som består af tre lejligheder på sammenlagt 400 m² med en 5000 m² stor og helt utroligt velholdt have bevokset med store gamle palmer omkring en elegant trekløver-formet pool og en jacuzzi bygget ind i et klippefremspring. 

Villaen består af et hovedhus med to lejligheder (hvoraf den ene har en elevator) og en separat tilbygning med en lejlighed, som alle har egen indgang, hvorfor boligen er meget velegnet til gruppen af venner eller flere generationer, som rejser sammen. Hele villaen er gennemført smagfuldt indrettet med designmøbler af høj kvalitet, en gennemgående brug af farver og en masse flotte detaljer såsom den skulpturelle vindeltrappe og spa-afdelingen med jacuzzi, spabruser og tyrkisk bad.

For de ungdommelige sjæle er der en lille kunststof-fodboldbane (som også kan bruges til badminton og basketball), en spillesal med bordtennis, bordfodbold, dart og billard. Villaens udeområder består af flere gode terrasser, hvoraf det ene har et stort velfungerende (overdækket) udekøkken med opvaskemaskine og mikroovn samt mulighed for at grille.

Villa Agrigento ligger godt for et besøg på en af områdets gode sandstrande, et tur til den gamle bydel  eller på markedet (fredag) i Agrigento, ligesom den nærliggende tempeldal, La Valle dei Templi, er en stor oplevelse. Huset ligger midt mellem de to hovedbyer på Sicilien, Palermo og Catania, hvorfor det vil være muligt at flyve til begge lufthavne dvs. lige under to timers kørsel. 

 

Mulighed for at få en kok til at stå for en eller flere middage eller afholde et kursus i italiensk kogekunst.   

Luksusvilla i to plan i to bygninger med totalt 14 sengepladser 

 

Hovedbygning:

Stueplan: Stue, værelse, stue-spisestue, køkken, 1 badeværelse (toilet + håndvask).

Første sal (elevator): 1 dobbeltværelse med balkon (king size seng), badeværelse med jacuzzi og bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, 1 soveværelse dobbeltseng med ensuite badeværelse.

 

Lille bygning: Første sal (indgang udefra): Stue-køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebad, 1 værelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med to senge, 1 badeværelse med bruser, veranda.

Stueetagen (indgang udefra): 1 dobbeltværelse med brusebad, wellness-område med tyrkisk bad, sensor-bruser og jacuzzi.

 

Alle soveværelser har et lille køleskab, aircondition og tv.

 

Ved leje af huset til 10 personer vil en del af huset være lukket af incl. 2 dobbeltværelser.

 

Udendørs:

 

Overdækket patio med udekøkken med grill, kogeblus,mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og håndvask. Flere terrasser, have, solterrasse, spiseplads, spillehal, fodboldbane/tennis.

 

Privat pool 1

15 x  6 meter - Dybde min 1,20 - max 1,40 meter

Saltvandsrenset

Åben 01.03. til 30.11.

 

Privat pool 2 (jacuzzi)

5 x 5 meter - Dybde min 0,8 - max 0,8 meter

Åben 01.03. til 30.11.

Opvarmet til 26°C

 

Poolhåndklæder, linned og håndklæder skiftes midtuge, ligesom der vil være let daglig rengøring.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 31 faciliteter

Villa Agorà, Sicilien

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
400 m² ,
Pool 15 x 6 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.