Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Eksklusiv luksus-villa til 14 personer med privat swimmingpool, udendørs jacuzzi, stort udekøkken og aircondition nær Agrigento og Tempeldalen, det storslåede arkæologiske område, som i dag er UNESCO Verdensarv. Villa Agrigento ligger på den sydlige del af Sicilien, tæt på de kendte sandstrande ved badeby

Villa Agrigento er en stor, nyrenoveret villa, som består af tre lejligheder på sammenlagt 400 m² med en 5000 m² stor og helt utroligt velholdt have bevokset med store gamle palmer omkring en elegant trekløver-formet pool og en jacuzzi bygget ind i et klippefremspring. 

Villaen består af et hovedhus med to lejligheder (hvoraf den ene har en elevator) og en separat tilbygning med en lejlighed, som alle har egen indgang, hvorfor boligen er meget velegnet til gruppen af venner eller flere generationer, som rejser sammen. Hele villaen er gennemført smagfuldt indrettet med designmøbler af høj kvalitet, en gennemgående brug af farver og en masse flotte detaljer såsom den skulpturelle vindeltrappe og spa-afdelingen med jacuzzi, spabruser og tyrkisk bad.

For de ungdommelige sjæle er der en lille kunststof-fodboldbane (som også kan bruges til badminton og basketball), en spillesal med bordtennis, bordfodbold, dart og billard. Villaens udeområder består af flere gode terrasser, hvoraf det ene har et stort velfungerende (overdækket) udekøkken med opvaskemaskine og mikroovn samt mulighed for at grille.

Villa Agrigento ligger godt for et besøg på en af områdets gode sandstrande, et tur til den gamle bydel  eller på markedet (fredag) i Agrigento, ligesom den nærliggende tempeldal, La Valle dei Templi, er en stor oplevelse. Huset ligger midt mellem de to hovedbyer på Sicilien, Palermo og Catania, hvorfor det vil være muligt at flyve til begge lufthavne dvs. lige under to timers kørsel. 

Mulighed for at få en kok til at stå for en eller flere middage eller afholde et kursus i italiensk kogekunst.   

 

Beskrivelse af villaen

Luksusvilla i to plan i to bygninger med totalt 14 sengepladser 

Hovedbygning: 
Stueplan: Stue, værelse, stue-spisestue, køkken, 1 badeværelse (toilet + håndvask).

Første sal (elevator): 1 dobbeltværelse med balkon (king size seng), badeværelse med jacuzzi og bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, 1 soveværelse dobbeltseng med ensuite badeværelse.

Lille bygning:
Første sal (indgang udefra): Stue-køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite brusebad, 1 værelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med to senge, 1 badeværelse med bruser, veranda.

Stueetagen (indgang udefra): 1 dobbeltværelse med brusebad, wellness-område med tyrkisk bad, sensor-bruser og jacuzzi. Mht. det tyrkiske bad, skal den nøgleansvarlige informeres to timer før ønsket brug.

Alle soveværelser har et lille køleskab, aircondition og tv.

Ved leje af huset i lavsæsonenen til 10 personer vil en del af villaen være lukket af incl. 2 dobbeltværelser, ved 6 personer vil 3 soveværelser/4 badeværelser være åbne. Ønskes hele huset lejet skriv enten 10 eller 14 personer i bestillingen.

Udendørs: 
Overdækket patio med udekøkken med grill, kogeblus, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og håndvask. Flere terrasser, have, solterrasse, spiseplads, spillehal, fodboldbane/tennis.

Privat pool 1: 15 x  6 meter - Dybde min 1,20 - max 4,00 meter

Saltvandsrenset

Åben 01.01. til 31.12.

Privat pool 2 (jacuzzi): 5 x 5 meter - Dybde min 0,8 - max 0,8 meter

Åben 01.01. til 31.12.

Opvarmet til 26°C

Ved leje af huset i lavsæsonenen til 10 personer vil en del af villaen være lukket af incl. 2 dobbeltværelser, ved 6 personer vil 3 soveværelser/4 badeværelser være åbne. Ønskes flere værelser en ovennævnte, skriv enten 10 eller 14 personer i bestillingen.

 

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Tyrkisk bad
Linned og håndklæder herunder poolhåndklæder (skift midtuge)
Forbrug af gas (køkken), vand og el
Slutrengøring samt let daglig rengøring (2 timer)
Vugge og højstol


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister

Vis alle 31 faciliteter

Villa Agorà,
Sicilien - Agrigento

7 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
400 m²
Pool 15 x 6 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt