Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Pool-villa med aircondition ved badeby mellem Trapani og San Vito Lo Capo i det vestlige Sicilien ca. 80 km fra Palermo Lufthavn.

Villa Afrodite ligger i et grønt område med andre villa’er kun 200 meter fra vandet og en god badestrand ved den lille badeby Cornino med flere restauranter. Villa’en har en lille velholdt have med en god terrasse med muret grill og en stor pool . Villaen er af nyere dato og er indrettet i en elegant, moderne stil med god plads og 3 soveværelser.

Beliggenheden lægger op til badeferie kombineret med besøg i de nærliggende historiske byer, Erice (15 km), Trapani (18 km) og Marsala og den kendte badeby, San Vito lo Capo (20 km). De vigtige arkæologiske områder som Segesta, Mozia og Selinunte, ligesom et besøg i Palermo (95 km) er også en mulighed til spændende udflugter.

Mulighed for at holde poolen åben i lavsæson mod tillæg. 

Beskrivelse af villaen

Fritliggende villa i 1½ plan på 120 m² med 6 sengepladser

I stueplanet en opholdsstue, badeværelse og veludstyret køkken. En trappe fører ned til det nedre plan med tre dobbeltværelser og to badeværelser. Barneseng til rådighed, hvis ønskes.

Kæledyr ikke tilladt.

Langs huset løber en mindre lokal vej, som kan høres, når man er i haven. 

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder (midtugeskift)
Linned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Gas, vand og el (indtil 210 kWh)
Wifi-internet
Slutrengøring
Let midtuge-rengøring 3 timer af køkken, badeværelser og soveværelser
Kurv med økologiske morgenmadsprodukter (italiensk standard)
Vugge


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Afrodite,
Sicilien - Custonaci

3 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
120 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt