Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Pool-villa med aircondition ved badeby mellem Trapani og San Vito Lo Capo i det vestlige Sicilien ca. 80 km fra Palermo Lufthavn.

Villa Afrodite ligger i et grønt område med andre villa’er kun 200 meter fra vandet og en god badestrand ved den lille badeby Cornino med flere restauranter. Villa’en har en lille velholdt have med en god terrasse med muret grill og en stor pool . Villaen er af nyere dato og er indrettet i en elegant, moderne stil med god plads og 3 soveværelser.

Beliggenheden lægger op til badeferie kombineret med besøg i de nærliggende historiske byer, Erice (15 km), Trapani (18 km) og Marsala og den kendte badeby, San Vito lo Capo (20 km). De vigtige arkæologiske områder som Segesta, Mozia og Selinunte, ligesom et besøg i Palermo (95 km) er også en mulighed til spændende udflugter.

Mulighed for at holde poolen åben i lavsæson mod tillæg. 

Fritliggende villa i 1½ plan på 120 m² med 6 sengepladser

 

I stueplanet en opholdsstue, badeværelse og veludstyret køkken. En trappe fører ned til det nedre plan med tre dobbeltværelser og to badeværelser. Barneseng til rådighed, hvis ønskes.

Kæledyr ikke tilladt.

Langs huset løber en mindre lokal vej, som kan høres, når man er i haven. 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 22 faciliteter

Villa Afrodite, Sicilien

3 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
120 m² ,
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
0.2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.