Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Contea er en luksusvilla med privat pool halvvejs mellem Etna og havet mellem Taormina og Catania på den østlige del af Sicilien. Villaens høje beliggenhed giver en enestående udsigt og har samtidig Siciliens største seværdigheder indenfor kort rækkevidde og hav, indkøb og restauranter tæt på.

 Med en høj beliggenhed har Villa Contea en betagende og storslået udsigt over det omgivende sicilianske landskab helt ud til kysten. Udsigten kan nydes fra den fantastiske infinity-pool (saltvandsrenset) eller en af  de hyggelige terrasser, som omgiver den flotte villa.

Villaen ligger i en frodig citruslund omgivet af en 5000 kvadratmeter have, hvor den gamle bolig for nylig gennemgik en større ombygning og restaurering, hvor det er lykkedes at kombinere moderne og traditionel indretning. Villaen er i tre plan og indeholder seks velindrettede dobbeltværelser med en-suite badeværelser (og pengeskab og minibar), et opholdsområde med en stue med pejs, en spisestue og et veludstyret køkken (med induktion). Ejendommen er udstyret med al moderne komfort såsom aircondition, varme, wi-fi, satellit-tv, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Der er mulighed for at få en kok til at komme og stå for aftensmaden eller morgenmad dagligt samt flere andre aktiviteter som kursus i siciliansk madkunst, vinsmagningskursus og smagning af lokale specialiteter. Man kan desuden få en til at stå for indkøb, få en guide til udflugter,  ligesom man vil kunne afholde bryllup på stedet (alt ovennævnte mod tillæg). 

Villa Contea er det perfekte udgangspunkt for at udforske vulkanen Etna og den omgivende park og de små charmerende landsbyer, hvor der også er gode muligheder for vandreture, cykling, ridning eller quadkørsel. Kun en kort køretur fra villaen ligger flotte sand- og klippestrande og populære kystbyer som Taormina (24 km), Aci Trezza, Aci Castello, Acireale og Catania. 

Beskrivelse af villaen

Villa Contea er en fritliggende villa på 300 kvadratmeter med en have på 5000 kvadratmeter.

Interiør: 
Første sal: Entré, stue med pejs, spisestue, køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med pejs, en-suite bruser og tyrkisk bad. Anden sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite bruser.

Stueetage (adgang til udefra): 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med opholdsområde med dobbelt sovesofa og en-suite bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med en-suite bruser, 2 soveværelser med 2 enkeltsenge/dobbeltværelser med en-suite -suite brusebad.

Udendørs
Et badeværelse med bruser, vaskerum, terrasser, have, swimmingpool, spabad, solterrasse, lille bar.

Privat saltvandsrenset pool

10 x 20 meter, dybde min 1,20 meter - max 1,20 meter
Åben fra 01/04 til 31/10

Privat jacuzzi
2,00 x 4,00 meter
Åben fra 01/04 til 31/10

OBS Udenfor højsæsonen kan villaen lejes til reduceret pris til 8 personer, hvor 2 soveværelser og 2 badeværelser vil være lukket af. Ønskes disse værelser benyttet, skal man vælge et antal på 9 personer eller derover ved bestillingen. 

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder, poolhåndklæder og sengelinned (midtugeskift)
Gas, vand og el (incl. aircondition)
Wifi-internet
Slutrengøring
Let midtuge-rengøring 6 timer af køkken, badeværelser og soveværelser
Kurv med økologiske morgenmadsprodukter (italiensk standard)
Vugge


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 32 faciliteter

Villa Contea,
Sicilien - Mascali

6 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
300 m²
Pool 20 x 10 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt