Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Contea er en luksusvilla med privat pool halvvejs mellem Etna og havet mellem Taormina og Catania på den østlige del af Sicilien. Villaens høje beliggenhed giver en enestående udsigt og har samtidig Siciliens største seværdigheder indenfor kort rækkevidde og hav, indkøb og restauranter tæt på.

 Med en høj beliggenhed har Villa Contea en betagende og storslået udsigt over det omgivende sicilianske landskab helt ud til kysten. Udsigten kan nydes fra den fantastiske infinity-pool (saltvandsrenset) eller en af  de hyggelige terrasser, som omgiver den flotte villa.

Villaen ligger i en frodig citruslund omgivet af en 5000 kvadratmeter have, hvor den gamle bolig for nylig gennemgik en større ombygning og restaurering, hvor det er lykkedes at kombinere moderne og traditionel indretning. Villaen er i tre plan og indeholder seks velindrettede dobbeltværelser med en-suite badeværelser (og pengeskab og minibar), et opholdsområde med en stue med pejs, en spisestue og et veludstyret køkken (med induktion). Ejendommen er udstyret med al moderne komfort såsom aircondition, varme, wi-fi, satellit-tv, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Der er mulighed for at få en kok til at komme og stå for aftensmaden eller morgenmad dagligt samt flere andre aktiviteter som kursus i siciliansk madkunst, vinsmagningskursus og smagning af lokale specialiteter. Man kan desuden få en til at stå for indkøb, få en guide til udflugter,  ligesom man vil kunne afholde bryllup på stedet (alt ovennævnte mod tillæg). 

Villa Contea er det perfekte udgangspunkt for at udforske vulkanen Etna og den omgivende park og de små charmerende landsbyer, hvor der også er gode muligheder for vandreture, cykling, ridning eller quadkørsel. Kun en kort køretur fra villaen ligger flotte sand- og klippestrande og populære kystbyer som Taormina (24 km), Aci Trezza, Aci Castello, Acireale og Catania. 

Villa Contea er en fritliggende villa på 300 m kvadratmeter med en have på 5000 kvadratmeter.

Interiør:

Første sal: Entré, stue med pejs, spisestue, køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med pejs, en-suite bruser og tyrkisk bad. Anden sal: 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite bruser. Stueetage (adgang til udefra): 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med opholdsområde med dobbelt sovesofa og en-suite bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng (kingsize seng) med en-suite bruser, 2 soveværelser med 2 enkeltsenge/dobbeltværelser med en-suite -suite brusebad.

 

(ved reduceret antal personer / pris vil en del af boligen være aflukket)

 

Udendørs

1 badeværelse med bruser, vaskerum, terrasser, have, swimmingpool, spabad, solterrasse, lille bar.

 

Privat pool

Størrelse (i meter) 10 x 20, dybde min 1,20 meter - max 1,20 meter

Åbent fra 01/04 til 31/10

Saltvandsrenset

 

Privat jacuzzi

Størrelse (i meter) 2,00 x 4,00

Åbent fra 01/04 til 31/10


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
Fryser
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 32 faciliteter

Villa Contea, Sicilien

6 soveværelser,
14 personer,
7 badeværelser,
300 m² ,
Pool 20 x 10 meter
( åben fra 1/4 til 31/10 )
8 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.