Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Dimora Pura er en flot renoveret landvilla til 12 personer med swimmingpool og aircondition i landlige omgivelser tæt på de gode sandstrande (7 km) i det sydøstlige Sicilien ca. 130 km fra Catania.

Villa Dimora Pura ligger i et roligt område med udsigt til marker, som er omkranset af de karakteristiske stenhegn med korn, oliventræer og anden middelhavsbevoksning, som er så typisk for Sicilien. Trods den rurale placering er der ikke mere end et par kilomenter til nærmeste restaurant og indkøb, mens den charmerende barokby, Scicli og sandstrandene ved Marina di Modica ligger ca. 10 min. kørsel fra villaen (7 km).

Haven er som en stor naturpark og har flere gode terrasse og en saltvandsrenset infinity-pool. Villaen er en gammel landejendom, som er blevet totalrenoveret og fremstår meget flot med brug af gode materialer og oplagte arkitektoniske valg. Villaen har seks soveværelser, seks flotte badeværelser, et stort køkken og opholdsstue med pejs. Villaen har alle moderne bekvemmeligheder, såsom aircondition, Wi-Fi Internet, satellit-TV, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden, afholde kokkekurser og tilberede en velkomstbuffet (disse services mod tillæg).

Villa Dimora Pura er også en god base for besøg i det sydøstlige Sicilien: De smukke strande og de karakteristiske kystbyer Sampieri, Donnalucata, Punta Secca, Marina di Ragusa, Portopalo og Marzamemi. De spændende barokbyer Scicli, Modica, Ragusa Ibla, Noto og, ikke mindst, Siracusa og de arkæologiske udgravninger i Kamarina og Cava d'Ispica samt Vendicari naturreservatet.

Villa på 300 m2 i 1½ plan

Interiør:

Stueetagen: Opholdsrum med pejs, stue-køkken, 1 badeværelse, 2 dobbeltværelser med badeværelse-bruser, 1 soveværelse og hems med 2 enkeltsenge og badeværelse-bruser, 2 dobbeltværelser med badeværelse-bruser (adgang udefra).

 

Eksteriør:

1 badeværelse, terrasse, terrasse med spiseplads og grill, have, swimmingpool.

 

Privat pool

12 x 4,50 meter, dybde min 1,30-max 1,30

 


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 32 faciliteter

Villa Dimora Pura, Sicilien

5 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
300 m² ,
Pool 12 x 4,50 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
7 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.