Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Dimora Pura er en flot renoveret landvilla til 12 personer med swimmingpool og aircondition i landlige omgivelser tæt på de gode sandstrande (7 km) i det sydøstlige Sicilien ca. 130 km fra Catania.

Villa Dimora Pura ligger i et roligt område med udsigt til marker, som er omkranset af de karakteristiske stenhegn med korn, oliventræer og anden middelhavsbevoksning, som er så typisk for Sicilien. Trods den rurale placering er der ikke mere end et par kilomenter til nærmeste restaurant og indkøb, mens den charmerende barokby, Scicli og sandstrandene ved Marina di Modica ligger ca. 10 min. kørsel fra villaen (7 km).

Haven er som en stor naturpark og har flere gode terrasse og en saltvandsrenset infinity-pool. Villaen er en gammel landejendom, som er blevet totalrenoveret og fremstår meget flot med brug af gode materialer og oplagte arkitektoniske valg. Villaen har seks soveværelser, seks flotte badeværelser, et stort køkken og opholdsstue med pejs. Villaen har alle moderne bekvemmeligheder, såsom aircondition, Wi-Fi Internet, satellit-TV, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden, afholde kokkekurser og tilberede en velkomstbuffet (disse services mod tillæg).

Villa Dimora Pura er også en god base for besøg i det sydøstlige Sicilien: De smukke strande og de karakteristiske kystbyer Sampieri, Donnalucata, Punta Secca, Marina di Ragusa, Portopalo og Marzamemi. De spændende barokbyer Scicli, Modica, Ragusa Ibla, Noto og, ikke mindst, Siracusa og de arkæologiske udgravninger i Kamarina og Cava d'Ispica samt Vendicari naturreservatet.

Beskrivelse af boligen

Villa på 300 kvadratmeter i 1½ plan

Interiør:
Stueetagen: Opholdsrum med pejs, stue-køkken, 1 badeværelse, 2 dobbeltværelser med badeværelse-bruser, 1 soveværelse og hems med 2 enkeltsenge og badeværelse-bruser, 2 dobbeltværelser med badeværelse-bruser (adgang udefra).

Eksteriør:
1 badeværelse, terrasse, terrasse med spiseplads og grill, have, swimmingpool. 
Privat parkering på grunden.

Privat pool:
12 x 4,50 meter, dybde min 1,30-max 1,30 - saltvandsrenset

Inkluderet i lejeprisen
Aircondition
Sengelinned (ugentligt skift)
Håndklæder inkl. poolhåndklæder (skift midtuge)
Let miduge-rengøring af soveværelser og badeværelser samt slutrengøring
Forbrug af gas, vand og el.
Wifi-internet
Kurv med morgenmadsprodukter (italiensk)
2 vugger
Velkomstdrink


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 32 faciliteter

Villa Dimora Pura,
Sicilien - Ragusa

5 soveværelser,
12 personer,
6 badeværelser,
300 m²
Pool 12 x 4,50 meter
( åben fra 1/3 til 30/11 )
7 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt