Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Cala Mancina er en elegant og villa med privat pool, havudsigt og kun lidt over en km fra den charmerende og livlige badeby, ??San Vito lo Capo på den nord-vestlige del af Sicilien.

Villaen ligger i en velholdt og frodig have med palmer og udsigt til havet, hvor ejerne har skabt mange rum med store og veludstyrede, overdækkede terrasser i flere niveauer, hvor man kan sidde ude, mens der grilles og maden forberedes i det flotte udekøkken. I haven finder man også den store swimmingpool på hele 14 x 8 meter, som normalt er åben fra april til slut november. Villaen består af et hovedhus og et anneks, som begge er smagfuldt indrettet og udstyret med bekvemmeligheder som aircondition, Wi-Fi internet, satellit-tv, Hi-Fi system, vaskemaskine, el. ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden eller få ekstra rengøring i løbet af opholdet. 

Villaens belliggenhed er god, da man er lidt væk fra det mest hektiske byliv i centrum og samtidig tæt nok på til at alt kan nås til fods. Villaen er også en god base for at besøge de vigtigste byer og seværdigheder i den nordvestlige del af Sicilien såsom naturreservatet Lo Zingaro, den charmerende fiskerby Scopello (45 km), bjergbyen Erice (40 km) og de noget større byer, Trapani (35 km) og Marsala (65 km) samt, ikke mindst, det smukke tempel i Segesta (54 km). Egadiøerne er også en sejltur værd.

Hovedhuset er i et plan, hvor man finder en stue med pejs (ikke brugbar), køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med bruser, et badeværelse (toilet og håndvask).

Anneks med et soveværelse med dobbeltseng med badeværelse-bruser.

Ved ankomsten vil der være en kurv med morgenmadsprodukter.

Privat parkering på grunden.


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 30 faciliteter

Villa Cala Mancina, Sicilien

3 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
150 m² ,
Pool 14 x 8 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )
1.3 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Lej villa eller lejlighed på Sicilien. En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Kyststrækninger med klipper, hvide sandstrande og små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen. Naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af vulkanen Etna. Store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven. Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.