Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Villa Cala Mancina er en elegant og villa med privat pool, havudsigt og kun lidt over en km fra den charmerende og livlige badeby, San Vito Lo Capo på den nord-vestlige del af Sicilien.

Villaen ligger i en velholdt og frodig have med palmer og udsigt til havet, hvor ejerne har skabt mange rum med store og veludstyrede, overdækkede terrasser i flere niveauer, hvor man kan sidde ude, mens der grilles og maden forberedes i det flotte udekøkken. I haven finder man også den store swimmingpool på hele 14 x 8 meter, som normalt er åben fra april til slut november. Villaen består af et hovedhus og et anneks, som begge er smagfuldt indrettet og udstyret med bekvemmeligheder som aircondition, Wi-Fi internet, satellit-tv, Hi-Fi system, vaskemaskine, el. ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Mulighed for at få en kok til at komme og stå for maden eller få ekstra rengøring i løbet af opholdet. 

Villaens belliggenhed er god, da man er lidt væk fra det mest hektiske byliv i centrum og samtidig tæt nok på til at alt kan nås til fods. Villaen er også en god base for at besøge de vigtigste byer og seværdigheder i den nordvestlige del af Sicilien såsom naturreservatet Lo Zingaro, den charmerende fiskerby Scopello (45 km), bjergbyen Erice (40 km) og de noget større byer, Trapani (35 km) og Marsala (65 km) samt, ikke mindst, det smukke tempel i Segesta (54 km). Egadiøerne er også en sejltur værd.

Beskrivelse af villaen
Hovedhuset er i et plan, hvor man finder en stue med pejs (ikke brugbar), køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et badeværelse med bruser, et badeværelse (toilet og håndvask).

Anneks med et soveværelse med dobbeltseng med badeværelse-bruser.

Elektriske myggenet i værelserne.

Bordtennisbord.

Privat parkering på grunden.

Inkluderet i lejeprisen
Håndklæder (midtugeskift)
Linned og poolhåndklæder (ugentligt skift)
Gas, vand og el (indtil 300 kWh)
Wifi-internet
Slutrengøring
Let midtuge-rengøring 3 timer af køkken, badeværelser og soveværelser
Kurv med økologiske morgenmadsprodukter (italiensk standard)
Vugge


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Brødrister
Espressomaskine

Vis alle 30 faciliteter

Villa Cala Mancina,
Sicilien - San Vito lo Capo

3 soveværelser,
6 personer,
3 badeværelser,
150 m²
Pool 14 x 8 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )
1.3 km fra havet


Boligens beliggenhed

Sicilien

Vil du til Sicilien og lejer villa med privat pool eller en lejlighed ved havet på Sicilien har du alle forudsætningerne for den perfekte ferie. Lejer du en privat villa med pool, har du det hele for dig selv og tid til at være sammen hele familien ved poolen eller på en udflugt til en af de mange spændende seværdigheder Sicilien byder på. På Sicilien finder man private villaer og lejligheder i alle størrelser og prislejer fra det meget eksklusive til det prisvenlige. Alle villaer og lejligheder, som du lejer hos Villa&Casa er godkendt af os - de gode steder på Sicilien. 

En ferie på Sicilien er græske templer, romerske villa’er, arabisk inspirerede kirker, normanniske mosaikker. Søvnige byer skabt i barok, kaotiske storbyer og badebyer, der genfødes hver sommer. Siciliens kyststrækning har alt fra klipper, lange, hvide sandstrande med små fiskerlejer, hvor det stadig er muligt at spise nyfanget fisk tilberedt på grillen.

Den syditalienske ø består både af store uvejsomme naturreservater og dresserede marker med appelsiner, citroner, vin og oliven og ikke mindst, naturens vildskab symboliseret i den evige røg fra den ofte sneklædte top af Sicliens berømte vulkan, Etna.

Et besøg på Sicilien er en mangesidig oplevelse, som for de fleste besøgende betyder et gensyn.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som optaget og du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt