Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Lejlighed til 2 + 2 personer på historisk vingård med opvarmet pool og aircondition midt blandt de berømte vinmarker i Barolo distriktet i Langhe, Piemonte i det nordlige Italien.

Casa Visette er en gammel vingård, som det finske par, Sari og Petteri, har totalrenoveret uden at gå på kompromis med stedets historiske arkitektur og har forsøgt at genbruge de oprindelige mursten, fliser, teglsten og loftsbjælker i byggeriet. I hver af de 5 lejligheder er der desuden i så vid udstrækning som muligt benyttet de oprindelige møbler, som også er blevet restaureret. Sammen med den lette skandinaviske stil har det skabt en både hyggelig og eksklusiv atmosfære i de enkelte lejligheder og huset som sådan. Der er aircondition i alle soveværelser og opvarmning af huset og poolen foregår med solpaneler.

Huset har en helt unik beliggenhed blandt vinmarkerne, hvor den lille vingård ligger på toppen af en lille bakke med flot udsigt. Markerne omkring gården tilhører ikke længere Casa Visette, men ejerne afholder gerne smagninger af de lokale vine (mod tillæg), som er dyrket på markerne omkring gården. Casa Visette har en stor opvarmet pool, en tennisbane (hvor man kan få Sari til at undervise (mod tillæg)) og (naturligvis) en sauna (mod tillæg) og en jacuzzi.

Casa Visette er meget velegnet til mindre grupper op til 14-17 personer, da stedet råder over et stort fællesrum/køkken, hvor der kan arrangeres gruppe-events som kokkeskole eller vinsmagninger, samt et godt udekøkken med grill. Mulighed for at tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad (bestilles i god tid).

Casa Visette ligger centralt for besøg i det nordlige Italien, hvor Torino lufthavn ligger 1½ time fra huset, Milano Malpensa lufthavn to timer væk. Mange muligheder for vingårdsbesøg, ture rundt i området til de mange små historiske byer og større byer som Milano og Torino, der nemt kan besøges i bil. Der er ligeledes gode muligheder for at spille golf, tage på cykelture ligesom en tur til havet er en mulighed. De franske Alper ligger 1½ times kørsel væk. I sæsonen vil det være muligt at deltage i trøffel-jagt og vinhøst (mod tillæg). 

Beskrivelse af lejligheden

Cru Romirasco

Stor lejlighed på 54m², som og vender mod syd mod Monforte d'Alba. Lejligheden har store vinduer i dobbelt størrelse, som giver et flot lysindfald. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng med udsigt og en 10 m² stor hems. Det har privat indgang og en stor overdækket terrasse mod syd og øst. Tekøkken med to kogeplader, køleskab og vask samt kedel (ingen ovn).

Inkluderet i lejeprisen
Slutrengøring
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug)
Skift af linned og håndklæder (ugentligt skift)


Faciliteter

Fælles pool
Fælles pool
Aircondition
Opvarmning


Cru Romirasco - Casa Visette,
Piemonte - Monforte d'Alba

1 soveværelse,
4 personer,
1 badeværelse,
54 m²
Pool 11 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )


Boligens beliggenhed

Piemonte

Piemonte er Barolo, Barbaresco, bløde bakker med vinstokke og Europas højeste bjerge. Piemonte er stedet, hvor begrebet "Slow Food" blev opfundet og det er ikke tilfældigt for her får man noget af det bedste mad i Italien - ofte toppet med de lokale trøfler. Italiens tidligere hovedstad, Torino med et historisk, kongeligt, centrum er naturligvis et must på turen til Piemonte, ligesom en tur på Maggiore-søen skal på programmet.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt