Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Historisk vingård med opvarmet pool og aircondition og plads til 14 - 17 personer midt blandt de berømte vinmarker i Barolo distriktet i Langhe, Piemonte i det nordlige Italien.

Casa Visette er en gammel vingård, som det finske par, Sari og Petteri, har totalrenoveret uden at gå på kompromis med stedets historiske arkitektur og har forsøgt at genbruge de oprindelige mursten, fliser, teglsten og loftsbjælker i byggeriet. I hver af de 5 lejligheder er der desuden i så vid udstrækning som muligt benyttet de oprindelige møbler, som også er blevet restaureret. Sammen med den lette skandinaviske stil har det skabt en både hyggelig og eksklusiv atmosfære i de enkelte lejligheder og huset som sådan. Der er aircondition i alle soveværelser og opvarmning af huset og poolen foregår med solpaneler.

Huset har en helt unik beliggenhed blandt vinmarkerne, hvor den lille vingård ligger på toppen af en lille bakke med flot udsigt. Markerne omkring gården tilhører ikke længere Casa Visette, men ejerne afholder gerne smagninger af de lokale vine (mod tillæg), som er dyrket på markerne omkring gården. Casa Visette har en stor opvarmet pool, en tennisbane (hvor man kan få Sari til at undervise (mod tillæg)) og (naturligvis) en sauna (mod tillæg) og en jacuzzi.

Casa Visette er meget velegnet til mindre grupper op til 14-17 personer, da stedet råder over et stort fællesrum/køkken, hvor der kan arrangeres gruppe-events som kokkeskole eller vinsmagninger, samt et godt udekøkken med grill. Mulighed for at tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad (bestilles i god tid).

Casa Visette ligger centralt for besøg i det nordlige Italien, hvor Torino lufthavn ligger 1½ time fra huset, Milano Malpensa lufthavn to timer væk. Mange muligheder for vingårdsbesøg, ture rundt i området til de mange små historiske byer og større byer som Milano og Torino, der nemt kan besøges i bil. Der er ligeledes gode muligheder for at spille golf, tage på cykelture ligesom en tur til havet er en mulighed. De franske Alper ligger 1½ times kørsel væk. I sæsonen vil det være muligt at deltage i trøffel-jagt og vinhøst (mod tillæg). 

Casa Visette er et stort landsted med 5 separate lejligheder samt et hus, hvor ejerne selv bor.

Cru Dardi
Stueetage, 36 m² lejlighed med et soveværelse med dobbeltseng og 15m² opholdsstue. Soveværelset har udsigt mod La Morra og adgang til to terrasser, en lille mod øst og den anden med udsigt til La Morra. Tekøkken med to kogeplader, køleskab og vask samt kedel (ingen ovn).

Cru Arnulfo
Stueplan. Stor 65 m² lejlighed med et soveværelse med dobbeltseng, et enkeltværelse og stor stue med åben pejs. Tekøkken med to kogeplader, køleskab og vask samt kedel (ingen ovn). Egen terrasse med udsigt til haven.

Det har også adgang til to terrasser, den ene vender mod øst og den anden med udsigt til Monforte 'dAlba.

Cru Corsini
En rummelig 50 m² lejlighed på anden etage med udsigt til La Morra og Mont Blanc med soveværelse med dobbeltseng. Stor stue har udsigt mod øst, mod tennisbane og swimmingpoolområde og til en stor privat terrasse. Tekøkken med to kogeplader, køleskab og vask samt kedel (ingen ovn). Lejligheden har også en uafhængig 10 m² hems.

Cru Romirasco
Denne lejlighed svarer til Corsini, men er lidt større (54m²) og vender mod syd mod Monforte d'Alba. Den har store vinduer i dobbelt størrelse, som giver et flot lysindfald. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng med udsigt og en 10 m² stor hems. Det har privat indgang og en stor overdækket terrasse mod syd og øst. Tekøkken med to kogeplader, køleskab og vask samt kedel (ingen ovn).

Pollaio
Et uafhængigt hus ved siden af ??hovedbygningen med to store soveværelser med dobbeltsenge i underetagen og vender mod nord (La Morra og Monte Rosa). Huset har også et 40 m² åbent rum på første sal, der kan benyttes som en del af lejligheden eller som en stue og køkken til grupper.

Ejerne bor selv i et anneks på gården med egen indgang og ved leje af alle lejlighederne vil gæsterne have privat adgang til pool, tennisbane og fællesområder, ligesom der vil være et fælleslokale til rådighed. 

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder (ugentligt skift)
Forbrug af el, vand og gas (normalt forbrug)
Slutrengøring


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskeri
Satellit-tv

Vis alle 20 faciliteter

Casa Visette,
Piemonte - Monforte d'Alba

7 soveværelser,
17 personer,
5 badeværelser,
260 m²
Pool 11 x 5 meter
( åben fra 1/4 til 30/11 )


Boligens beliggenhed

Piemonte

Piemonte er Barolo, Barbaresco, bløde bakker med vinstokke og Europas højeste bjerge. Piemonte er stedet, hvor begrebet "Slow Food" blev opfundet og det er ikke tilfældigt for her får man noget af det bedste mad i Italien - ofte toppet med de lokale trøfler. Italiens tidligere hovedstad, Torino med et historisk, kongeligt, centrum er naturligvis et must på turen til Piemonte, ligesom en tur på Maggiore-søen skal på programmet.

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt