Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Casa Aurora er en nyopført villa med privat pool og aircondition i naturskønne omgivelser 12 km fra kysten i Ligurien i det nordlige Italien i kort afstand fra lille by med flere restauranter.

Casa Aurora er en stor villa i flere plan, som er bygget i den typiske liguriske arkitektoniske stil, som er kendetegnet ved de mange terrasser og trapper. På husets store terrasse med udsigt over dalen, ligger alt, hvad man behøver for en fantastisk ferie med familen: Infinity swimmingpool med liggestole og parasoller, plads til udendørs spisning med grill og gaskomfur, trækulsovn, legeplads for børnene og bruser med varmt vand. Casa Aurora råder over 4 parkeringspladser.

Indretningen af villaen er stilren og enkel og består i stueetagen af et stort fælles rum med veludstyret køkken og indendørs spiseplads. På førstesalen finder man 4 værelser, hver med plads til 2 personer i en dobbelseng og 2 personer i to enkeltsenge på hems.

Ejeren af villaen bor i nabohuset, som er godt adskilt fra Casa Aurora, hvis udendørsområder er reserveret til lejerne af Casa Aurora. Ejeren står gerne til rådighed for råd om området, han kan organisere ture til hans gård eller stiller gerne op for at lave f.eks. en velkomst middag (mod tillæg på forespørgsel). 

Casa Aurora ligger stratigisk godt for besøg i Ligurien f.eks. en tur til fiskerlejet, Camogli, som ligger 13 km fra Casa Aurora eller San Fruttuoso (27 km), berømt for sit kloster på havet, jet-settets højborg, Portofino (27 km), de berømte byer i Cinque Terre og selvfølgelig hovedbyen i Ligurien, Genova med den gamle bymidte og dens berømte store akvarium (30 km). Området byder også på mulighed for vandreture eller ture på mountainbike.

Beskrivelse af boligen

Casa Aurora er en villa i to plan:

Stueetage med køkken/alrum med gaskomfur og elektrisk ovn, opvaskemaskine, espressomaskine, amerikansk kaffemaskine, italiensk kaffemaskine, mikroovn og blender samt TV. Toilet med håndvask.

Entré med vaskemaskine, tørrestativ, strygejern og strygebræt.

2 enheder med varm/kold luft samt pilleovn.

På første sal finder man fire soveværelser med dobbeltseng og to enkeltsenge på hems i hvert værelse, som alle har tv og eget badeværelse med bruser. Alle værelser har balkon med udsigt over poolen og aircondition varm/kold luft.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Aircondition
Højstol og vugge
Parkering
Poolhåndklæder
Husdyr
Turistskat


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Aircondition
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Italiensk kaffekoger
Espressomaskine
Kaffemaskine

Vis alle 22 faciliteter

Casa Aurora,
Ligurien - Uscio

4 soveværelser,
16 personer,
5 badeværelser,
165 m²
Pool 9 x 3 meter
( åben fra 1/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Ligurien


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt