Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot villa til 8 personer med stor privat pool og adgang til tennisbane kun 65 km nord for Roms centrum (90 km fra Roms lufthavn) i det nordlige Lazio på grænsen til Umbrien.

Villa Mary er en gennemført renoveret villa fra 1930'erne i den karakteristiske kolonistil, som man også ser i Toscana og Umbrien. Villaen er i to plan og man har ved renoveringen lagt vægt på at skabe lyse og åbne rum med en flot udsigt over det omgivende, bakkede landskab. Villaens indretning er holdt i den traditionelle stil med møbler af god kvalitet, en hyggelig pejs og moderne bekvemmeligheder såsom vaskemaskine, opvaskemaskine, opvarmning og wi-fi internet. Rundt om huset er en stor velplejet have med en charmerende overdækket pergola, hvor man kan sidde ude og spise.

I den indhegnede have finder man også en stor privat swimming pool og ca. 100 meter fra huset har man adgang til en tennisbane/fodboldbane (deles med de øvrige villaer på landstedet). Villa Mary er en af 4 villaer, som tilhører den store landejendom, Tenuta Santa Cristina, som bl.a. producerer olivenolie og vin, som også kan købes på stedet. 

Villa Mary har en restaurant indenfor gangafstand og den hyggelige middelalderby, Magliano Sabina med supermarked, butikker, restauranter og caféer, ligger kun 7 min. i bil fra villaen. Villa Mary er et godt udgangspunkt for besøg i Rom (65 km), som også kan besøges i tog, hvis man stiller bilen i Orte (12 km), de spændende byer i Lazio, Viterbo (49 km) og Civita di Bagnoregio, kan nås på under en time (55 km), ligesom det vil være muligt at tage en dukkert i Bolsenasøen (66 km) eller gå en tur i den vilde skulpturpark, Sacro Bosco i Bomarzo (37 km). Huset ligger på grænsen til Umbrien, hvor byer som Orvieto (29 km), Perugia (120 km) og Spoleto (60 km) også er mulige mål for en udflugt.

Detaljer om boligen

Villa Mary består i stueetagen af en stor stue med spiseplads, et veludstyret køkken samt et soveværelse med to senge og eget badeværelse.

På første sal er der et dobbeltværelse med eget badeværelse samt to soveværelser med hver to senge. Et badeværelse.

Husdyr er ikke tilladt. Barneseng og højstol til rådighed.

Langs grunden løber en lille vej, hvor det kan høres, når der kører biler forbi. 

Inkluderet i lejeprisen
Gas og elektricitet (normalt forbrug)
Linned og håndklæder inkl. poolhåndklæder
Brug af tennisbane, fodboldbane og bordtennis


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Espressomaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Vis alle 18 faciliteter

Villa Mary,
Lazio - Magliano Sabina

4 soveværelser,
8 personer,
3 badeværelser,
195 m²
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Lazio

De fleste kender Rom. Der er derimod ikke så mange, der kender Roms opland, regionen Lazio. Det er synd, fordi udenfor Italiens hovedstad ligger områder, som i naturskønhed, seværdigheder og det gode liv, sagtens kan måle sig med mere kendte og omtalte områder som f.eks naboregionen Toscana eller Umbrien. Syd for Rom finder man en masse små badebyer med lange sandstrande. I det nordlige Lazio, som grænser op til Toscana ligger en masse små charmerende landsbyer med rødder helt tilbage til romertiden, større provinsbyer som Viterbo, der byder på et meget undervurderet historisk centrum, naturfænomener, som den store vulkanske Bolsena-sø med mulighed for at bade. Mange små slotte og borge ligger spredt rundt i landskabet som historiske minder om den tid, da området var Pavestatens nordlige grænse – og meget, meget mere…

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt