Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Smagfuldt renoveret villa til 8 personer med stor pool og adgang til tennisbane kun 65 km nord for Rom (90 km fra Roms lufthavn) i det nordlige Lazio på grænsen til Umbrien. Villa Laurentia er en af 3 villaer, som tilhører landstedet, Tenuta Santa Cristina, som producerer og sælger olivenolie og vin.

Villa Laurentia er en gennemført renoveret villa i den karakteristiske kolonistil, som man også finder i Toscana og Umbrien. Villaen er i to plan og man har ved renoveringen lagt vægt på at skabe lyse og åbne rum med en flot udsigt over det omgivende, bakkede landskab. Villaens indretning er holdt i den traditionelle stil med møbler af god kvalitet, en hyggelig pejs og moderne bekvemmeligheder såsom vaskemaskine, opvaskemaskine, opvarmning og wi-fi internet. Rundt om huset er en stor velplejet have med en charmerende overdækket pergola, hvor man kan sidde ude og spise.

I den indhegnede have finder man også en stor privat swimming pool og ca. 100 meter fra huset har man adgang til en tennisbane/fodboldbane (deles med de øvrige villaer på landstedet).

Villa Laurentia har en restaurant indenfor gangafstand og den hyggelige middelalderby, Magliano Sabina med supermarked, butikker, restauranter og caféer, ligger kun 7 min. i bil fra villaen. Villa Laurentia er et godt udgangspunkt for besøg i Rom, som kan besøges i tog, hvis man stiller bilen i Orte (12 km), de spændende byer i Lazio, Viterbo (49 km) og Civita di Bagnoregio, ligger i kort afstand fra huset, ligsom det vil være muligt at tage en dukkert i Bolsenasøen. Huset ligger på grænsen til Umbrien, hvor byer som Orvieto (29 km), Perugia (120 km) og Spoleto (60 km) også er mulige mål for en udflugt.

Villa Laurentia er en fritliggende landvilla med 8 sengepladser

I stueetagen finder man en stor stue med spiseplads, et veludstyret køkken samt et soveværelse med to senge og eget badeværelse - indrettet til kørestolsbrugere.

På første sal er der et dobbeltværelse med eget badeværelse med kar samt to soveværelser med hver to senge, begge med eget badeværelse - det ene med kar, det andet med bruser.

Husdyr er ikke tilladt.

Inkluderet i lejeprisen
Gas og elektricitet (normalt forbrug)
Linned og håndklæder inkl. poolhåndklæder
Brug af tennisbane, fodboldbane og bordtennis


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Laurentia,
Lazio - Magliano Sabina

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
Pool 12 x 5 meter
( åben fra 1/6 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Lazio

De fleste kender Rom. Der er derimod ikke så mange, der kender Roms opland, regionen Lazio. Det er synd, fordi udenfor Italiens hovedstad ligger områder, som i naturskønhed, seværdigheder og det gode liv, sagtens kan måle sig med mere kendte og omtalte områder som f.eks naboregionen Toscana eller Umbrien. Syd for Rom finder man en masse små badebyer med lange sandstrande. I det nordlige Lazio, som grænser op til Toscana ligger en masse små charmerende landsbyer med rødder helt tilbage til romertiden, større provinsbyer som Viterbo, der byder på et meget undervurderet historisk centrum, naturfænomener, som den store vulkanske Bolsena-sø med mulighed for at bade. Mange små slotte og borge ligger spredt rundt i landskabet som historiske minder om den tid, da området var Pavestatens nordlige grænse – og meget, meget mere…

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt