Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Charmerende villa med privat pool i rolige og ugenerte omgivelser i det nordlige Lazio med mulighed for at komme til Rom Centrum på under en time med enten tog eller i bil.

Villa Bagnoletto er en restaureret landvilla til 8 personer med stor pool i landlige omgivelser på et stort økologisk landbrug ca. 80 km fra Roms centrum i det nordlige Lazio. Villa Bagnoletto er traditionelt landhus i den klassiske colonica-stil, som i 2006 gennemgik en total renovering, hvor ejerne har gjort meget ud af at bevare alle de traditionelle elementer fra landhuset og samtidig har forsøgt at skabe en hyggelig og personlig stil i husets indretning med brug af en god blanding af nye og antikke møbler. Villa Bagnoletto har 4 soveværelser og 5 badeværelser og er derfor meget velegnet til den store familie eller gruppen af venner, som vil holde en ferie i landlige omgivelser, men samtidig have muligheden for at tage toget ind til Rom (80 km).

Landhuset er omgivet af en stor parklignende have med en stor græsplæne med gamle oliventræer, roser og en frugtplantage omgiver huset. I haven finder man en 12 x 6 meter stor swimmingpool, som er elegant indrammet af områdets kendte tufsten. Ved poolen ligger et lille poolhus med badeværelse og tekøkken samt en udendørs bruser. I området omkring huset ligger et skovområde, som er velegnet til vandreture og jogging. 

 

4 km fra villaen ligger stationsbyen, Orte Scalo, hvorfra man kan tage toget til Rom centrum på 45 minutter. I Orte og Orte Scalo (4 km) finder man flere restauranter og cafeer samt indkøbsmulighed. Den spændende gamle paveby i det nordlige Lazio, Viterbo (54 km), ligger ca. en ½ times kørsel fra villaen. Fra villaen er det ligeledes muligt at tage udflugter til Toscana og Umbrien. 

Villa Bagnoletto er en stor renoveret landvilla på 250 m²

I stueplan en stor opholdsstue med spiseplads, pejs og tv. Fuldt udstyret spisekøkken med et stort bord (gaskomfur, elektrisk ovn, mikroovn, opvaskemaskine, vandvarmer, køleskab med fryser).

Bryggers med vaskemaskine og strygefaciliteter samt et lille toilet. Et soveværelse ligger i stueetagen (enkeltsenge, der kan sættes sammen) samt et kørestolsegnet brusebadværelse.

Første sal har tre dobbeltværelser (et med en dobbeltseng og to værelser med to med enkeltsenge, der kan sættes sammen). Alle soveværelser på første sal har eget badeværelse med badekar med bruser.

Et ekstra spisebord og en lille grill finder man på den overdækkede terrasse uden for stuen.

Carport

Inkluderet i lejeprisen
Slutrengøring
Linned og håndklæder (ugentligt skift).
Forbrug af el, gas og vand (normalt forbrug).


Faciliteter

Privat pool
Fælles pool
Handicapvenlig
Internet
Myggenet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Mikroovn
Elkedel
Opvaskemaskine

Vis alle 21 faciliteter

Villa Bagnoletto,
Lazio - Orte

4 soveværelser,
8 personer,
4 badeværelser,
240 m²
Pool 12 x 6 meter
( åben fra 15/5 til 30/9 )


Boligens beliggenhed

Lazio

De fleste kender Rom. Der er derimod ikke så mange, der kender Roms opland, regionen Lazio. Det er synd, fordi udenfor Italiens hovedstad ligger områder, som i naturskønhed, seværdigheder og det gode liv, sagtens kan måle sig med mere kendte og omtalte områder som f.eks naboregionen Toscana eller Umbrien. Syd for Rom finder man en masse små badebyer med lange sandstrande. I det nordlige Lazio, som grænser op til Toscana ligger en masse små charmerende landsbyer med rødder helt tilbage til romertiden, større provinsbyer som Viterbo, der byder på et meget undervurderet historisk centrum, naturfænomener, som den store vulkanske Bolsena-sø med mulighed for at bade. Mange små slotte og borge ligger spredt rundt i landskabet som historiske minder om den tid, da området var Pavestatens nordlige grænse – og meget, meget mere…

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år og boligen står som ledig, men du kan ikke få en pris frem. Det er som regel, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris til dig: info@villacasa.dk 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt