Billeder Beskrivelse Bestil Kort Anmeldelser

Flot beliggende lejlighed med stor terrasse og havudsigt centralt i den lille by, Atrani, 10 minutters gang fra Amalfi, hovedbyen på Amalfikysten. Stranden og Atrani centrum med restauranter, barer og indkøbsmuligheder ligger for foden af Terrazza Rossa.

Terrazza Rossa ligger højt (130 trin) fra kystvejen og har derfor en fantastisk udsigt over Atrani, Amalfikystens klipper, stranden og havet. Lejligheden er var i 1800 tallet ejet af den spanske konsul og lejligheden er smagfuldt renoveret med traditionelle buede lofter og indrettet enkelt i den lokale stil. Den har et velfungerende køkken og har opvaskemaskine, wifi internet, vaskemaskine, tv samt udendørs bruser på den 80 m2 store terrasse. Alle rum har balkon med havudsigt, men den flotteste udsigt får man fra den store tagterrasse.

Atrani  er udover at være en hyggelig lille by, centralt placeret for ture rundt på den sorrentiske halvø med byer som Ravello (6 km) og Amalfi (1 km) indenfor kort afstand, mulighed for udflugter med båd til Positano og den smukke ø, Capri, ligsom det vil være muligt at komme en tur op på vulkanen, Vesuv og på besøg i de begravede byer, Herculanum og Pompei (35 km). Napoli er ligeledes en mulighed for en dagstur (70 km).

Beskrivelse af boligen
Lejlighed på 90 m2 med tagterrasse på 80 m2. 4 + 1 sengepladser.

Lejligheden består af et stort opholdsrum med balkon med havudsigt.

Køkken med opvaskemaskine, komfur, ovn samt køl/frys og brødrister.

Dobbeltværelse med eget badeværelse med kar/bruser.

Et enkeltværelse.

Et enkeltværelse med ekstra seng.

Et badeværelse med bruser og vaskemaskine.

Mulighed for parkering mod betaling i det store offtentlige parkeringsanlæg Luna Rossa, som ligger i kort afstand fra lejligheden.

Inkluderet i lejeprisen
Linned og håndklæder
Forbrug af gas, vand og el (undtaget eventuel opvarmning)


Faciliteter

Internet
Opvarmning
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Køleskab
cooker-glyph Ovn
Brødrister
Italiensk kaffekoger
Elkedel
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tv
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Hårtørrer

Vis alle 13 faciliteter

Terrazza Rossa,
Amalfikysten - Atrani

3 soveværelser,
5 personer,
2 badeværelser,
90 m²
0.2 km fra havet


Boligens beliggenhed

Amalfikysten

Amalfikysten er bjergsider med citronlunde, æselstier og farverige byer hæftet op ad de rå klipper. Amalfikysten er også små bugter med strande og stejle slugter. Et azurblåt hav, som leverer et køkken med fantastisk seafood og fisk. Små øer og intime byer, som selv de romerske kejsere brugte til deres badeferier. Spændende udflugter til Pompei, Napoli og den sovende vulkan, Vesuv. Mange siger, at Amalfikysten er verdens smukkeste kyststrækning. Døm selv!

___________________________________________________________________

Fandt du ikke lige det, du søgte? 
Vi får løbende nye boliger på siden, så det kan være, der er noget på vej, som er det, du søger - du er meget velkommen til at sende dine ønsker til boligen til info@villacasa.dk 

___________________________________________________________________

Feriebolig til næste år
Søger du en bolig til næste år, kan det være at den står som optaget, men det er ofte, fordi vi ikke har fået de nye priser endnu. Skriv endelig, hvis du påtænker at leje en bolig til næste år og prisen ikke kommer op, så kan vi hurtigt få en pris. 


Anmeldelser af boligen

Tak for din anmeldelse, som vil blive tilføjet snarest muligt